Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miraculumm

czy blondynka może być EMO ???

Polecane posty

Gość miraculumm

jestem blondynką i lubię mój kolor włosów. problem w tym, że ostatnio zostałam emo. wszystkie moje koleżanki emo mają ciemne włosy. moja przyjaciółka powiedziała, że z takim anielskim blondem nie mogę być prawdziwą emo. a ja nie chce farbować włosów na czarny. czy czarne pasemka wystarczą??

masz dodatkowy powód do bycia emo emo cię nie rozumieją, świat cię nie rozumie, to takie smutne buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nik0omu nie podobają siętwoje blond włosy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nikt cięnie rozumie, to takie przykre buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ty jesteś taka wrażliwa i zaraz pójdziesz się pociąć buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość konieczNIEEEE
musisz zafarbowac wlosy - koniecznie. blondynka nie moze byc emo

Gość miraculumm
nie, nie prowokacja:-( i to nie jest śmieszne. nie potrzebuje powodów do cięcia się i piszę i pytam poważnie..

Gość alka 123
a cóż to emo???

Gość 88**999
a w jaki sposob zostalas EMO?

ostatnio widziałem na pasach grupkę emo niemot , popłakałem się ze śmiechu :D nawet szkoda było maski ,żeby ich rozjechać :D

Gość miraculumm
nie ważne co to emo pytam ludzi którzy wiedzą bo jeśli nie wiesz co to emo to i nie wiesz jak jest z blond włosami jak zostałam? no zwyczajnie zmieniłam styl i grono znajomych bo poczółam w sobie to coś

Gość 88**999
ojej----poczółam

Gość miraculumm
cezar załóż odzielny temat dla własnych zwierzeń i przeżyć ja się nie pytam komu się emo podoba i nie wychwalam tu emo wiec wszystko mi jedno co kto lubi zadałam konkretne pytanie

Gość 88**999
Nikt mnie nie koffa. Ide na mo$ciq :( || Jootro impra u Anusi :*

Gość miraculumm
żenadą jest czepianie się wszystkiego kiedy samemu ma się braki w postaci trudności ze zrozumieniem prostego pytania zadanego w temacie i odpowiedzi

Gość miraculumm
a to Polska właśnie - stereotypowe myślenie hahahahahahaha wszyscy cyganie kradną wszyscy emo chcą się zabić buuuu

Gość miraculumm
emo są śmieszni?? ok! jeszcze bardziej śmieszne są wasze stereotypy i schematyczna reakcja na te trzy litery