Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miraculumm

czy blondynka może być EMO ???

Polecane posty

Gość miraculumm
chyba każdy jakoś przerabia swój wygląd bo chce osiągnbąć jakiś obrany efekt ja nie chcę farbować włosów i po to zadałam pytanie

Gość 88**999
zostala emo bo cos "poczóła"

Gość miraculumm
ja mam 16 lat i mi emo pasuje nawet jeśli to dla 12 latków waszym zdaniem przecież nie pytam co sądzicie o emo tylko temat dotyczy koloru włosów znam wiele osób które "na żywo" nabijają się z emo i mnie to nie rusza więc tym bardziej na kafe nie mam zamiaru się przejmować

Gość miraculumm
chorzy ludzie.... ty się weź za pranie zamiast tipsy łamać na klawiaturze bezproduktywnie. nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie to do garów kobieto

Gość wez sie za nauke dziecko
lepiej.kogo to obchodzi. spytaj swoje kolezanki emo.

Gość gdybys byla moja corka
dostalabys w dupe ,to by ci emo z glowy wylecialo

Emo w kolorze blond jest tylko wtedy do przyjęcia, kiedy przecięcie kości pod różowym czaszkami na stroju emo przecinają się pod odpowiednim kątem, tylko wtedy będziesz true.

Gość miraculumm
wybaczcie ale taka 16letnia mentalna 12latka jak ja jest na tyle dojrzała, że nudzą ją przepychanki słowne bez powodu z obcymi osobami na forum także albo odpowiadajcie na temat albo zmieńcie topik bo nudą wieje

Gość miraculumm
aberin. dzięki za jedna z nielicznych odpowiedź na temat choć nieszczerą i prześmiewczą , ale jednak :-P

Gość miraculumm
nie masz bo się połamały

miraculumm - dziecinko widać nie masz nawet pojęcia o dojrzałości, ale co ja tam będę, przecież TY wiesz najlepiej, TY jesteś taka cool (żeby nei powiedzieć: emo), TY nam pokażesz, jak być fajną i się nie przejmować... szkoda tylko, ze mamy to w dupie :D

Gość tynaaajus
miraculum ----- pewnie że możesz byc EMO z blond włosami. Fajne fotki takich blond emo dziewczynek krążą po sieci,napewno widziałaś,i wg mnie to lepiej wygląda,niż takie całe czarne emotki.

boze, ja w tym wieku mialam wiecej rozumu :D no ale nie wszyscy moga byc inteligentni :classic_cool:

Gość spytaj swoich kolezanek
albo poczytaj w necie na ten temat a nie zawracasz ludziom dupe.

Gość a nie lepiej byc normalana

Gość tynaaajus
Jak juz Nasza Klasa będzie działać,to wpisz sobie w wyszukiwaniu znajomych "emo",i sama zobaczysz jakie okazy przynależą do tej waszej subkulturki.

Gość miraculumm
tynaaajus dzięki :-) ludzie ! gdzie ja napisałam że jestem mądra wspaniała i dojrzała i że emo sa super?? gówno mnmie obchodzi kto co sądzi na ten temat i nie mam zamiaru nikogo nawracać na moją drogę i komukolwiek pokazywać że jestem ddojrzalsza czy jakaś niż ktoś w moim wieku więc darujcie sobie zadałam pytanie i chyba nic by was nie kosztowało odpowiedzieć na nie nawet jakiejś niedojrzałej kretynce, za jaką mnie uważacie co?

moja Bratanica ma blond włosy i jest EMO :) wiec smiało możesz :p

Gość a nie lepiej byc normalana
dla mnie mozesz byc sobie emo nawet z rozowymi loczkami.

Gość miraculumm
nikomu nie zawracam dupy bo ja wam mojego topika pod nos nie pcham masz jasno określony temat i skoro zajmowanie sie im to dla ciebie zxawracanie dupy to przez wchodzenie na niego pokazujesz tylko że coś z toba nie tak - skłonności masochistyczne?

Gość miraculumm
hellishbloodystorm (hellishbloodystorm@go2.pl) PS. jak mniemam, pisząc o EMO masz na myśli te poprzebierane pseudowemowate dzieciaki, które o emo jako takim pojęcia nie mają tak, dokładnie to miałam na myśli. lepiej Ci?

nie tak to jest cos z dziecmi ktore wchodza na forum dla kobiet:P zreszta, moznaby tez pod te teorie podciagnac wchodzacych tu facetow :D :P