Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miraculumm

czy blondynka może być EMO ???

Polecane posty

Gość znajdz jakies forum dla dzieci
i tam sie zapytaj.

Gość miraculumm
dziwne zjawisko na kafe można zaobserwować - zakładasz temat o kolorze włosów, pieluchach czy mrożonkach z hortexu a 70 % wypowiedzi jakie potem czytasz to teksty przez które anonimowi ludzie próbują przekonać Cię że jesteś gorsza brzydsza i głupsza.... po co?? jeśli ktoś dowartościował się moim kosztem to ok, przynajmniej taki pożytek...ale jakoś mi się nie chce wierzyć że ludzie mogą tak łatwo leczyć kompleksy... wszystkim, którzy odpowiedzieli na temat i nie mieli p;rzy tym potrzeby podnosić swojej samooceny kosztem obcej 16latki serdecznie dziękuję :-)

ja nie potrzebuje sie dowartosciowywac :classic_cool: a juz na pewno nie 16latka :D:P

Gość miraculumm
kurwa ale ja nie zakładam tego topiku żeby poznać pare życiowych prawd tylko żeby poznać opinię o kolorze włosów. to chyba nie jest takie skomplikowane?

Gość miraculumm
Ellinka boze, ja w tym wieku mialam wiecej rozumu no ale nie wszyscy moga byc inteligentni no nie, wcale..... :-o

Gość a co ci przeszkadza
nie farbuj jak nie chcesz.

Gość miraculumm
dzięki, widziałam

Gość xfuckingxlifex
Ohh ludzie wyluzujcie.! xD Jednemu sie podoba ten styl drugiemu nie ;] Ja lubie emo... chce się tak ubierać. ;] Co w tym ładne to napewno makijaż włoski ubieranie się... muza no tu mam pewne wątpliwości ^^ Ale jak komuś nie pasuje emo to niech nie wchodzi na stronki o tym i nie wyklina! Troche kultury.

Gość widzisz i nie grzmisz
A ja myślałam zawsze, że EMO to raczej sposób bycia... Masz blond włosy? Lubisz je? To je miej a innych mnie w d... :o Twoje życie Twoja sprawa Twoje cialo i nikt nie powinien Ci mówic co masz z nim robić.

Padniecie jak wam opowiem :D Przeczytalam pierwszy post i dla zartow pytam mojej 13-letniej emo siostry: - A., czy blondynka moze byc emo? A ona popatrzyla sie na mnie dziwnie i powiedziala: - nie, musialaby sie ufarbowac na czarno. Albo chociaz pasemka czarne miec, no, te pasemka to by najlepiej pasowaly. :D:D:D

Gość EmoBlondGirl
Oczywiście, że możesz być emo ^^ Ja sama jestem emo blondynką. To w niczym nie przeszkadza.

Gość ..ponawiacz.....Z CYFRóWKą
jejuuuuuuuuu myślałam ze era "emo" dobiegła końca:o

Gość ej EmoBlondGirl
a chlastasz się różową żyletką w niebieskie czaszki?

Gość EWA JAK ZAWSZE PRZEMĄDRZAŁA
ja pierdziele ludzie co to jest to emo? no błagam odpowiedz bo jakos przeczytałam wszystko i nie wiem.... pierwsze słyszę

Gość Ulka*******______13******
blondynka nie może być emo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ..ponawiacz.....Z CYFRóWKą
ja. mam. czarne. włosy. a.od.spodu czerwone, czy mogę być imoł.? xxx 😭

Emo to styl - ubior,fryzura,muzyka,zachowanie. Mam w domu 18-to latke ,,slodkiego\" goffika (wscieka sie na to okreslenie) :) Szkoda,ze nie ma jej w tej chwili,bo napisalaby Ci dokladnie na czym ten styl polega. Ja wiem tylko ile kasy trzeba wylozyc na taka nastolatke,zeby wygladala tak jak lubi. Czesto jestem z nia i jej chlopakiem na Camden Town(Londyn) jest to dzielnica wszystkich subkultur mlodziezowych,niesamowicie kolorowa z orginalnie dekorowanymi sklepami i .... niesamowicie droga. Co chwile mijaja nas fantastycznie,a dla innych dziwnie poubierani mlodzi ludzie,ktorzy potrafia zadziwic orginalnymi fryzurami. Niesamowite wrazenia....za kazdym razem,jak tam jestesmy. Mojej corce ten styl przypadl do gustu juz w wieku 13-tu lat. Na poczatku myslalam,ze to fanaberie...z czasem okazalo sie,ze nie. ..... no i sama przekonalam sie do niego. Wczesniej kazdy styl kojarzyl mi sie z brudnym ubraniem,przetluszczonymi wlosami i narkotykami i .... prawdopodobnie tak bylo. Teraz sie to zmienia i ciesze sie,ze mojej corce i jej znajomym nie potrzeba zadnych ,,pobudzaczy\"zeby sie dobrze bawic. Stoczylam z nia tylko jedna wojne,jak szla do collegu. Uparla sie,ze bedzie chodzila do szkoly ubrana tak jak na codzien... na co nie chcialam sie zgodzic bojac sie reakcji nauczycieli. ....zastosowala fortel i zdala egzamin do collegu na Camden Town gdzie jej sposob ubierania i ,,diabelski\" makijaz :) na nikim nie robil wrazenia ,a jak JA juz sie do tego przyzwyczailam to..... po roku przeniosla sie do collegu (w ,,normalnej\" dzielnicy)do ktorego chciala isc wczesniej. Jest w tej chwili najlepiej rozpoznawalna osoba w collegu do ktorego uczeszcza 1200 studentow. Bardzo dba o siebie,ciuchy. Profesorom bardzo sie to podoba,wszyscy chca z nia przebywac,ma wielu znajomych. Wie wszystko o innych subkulturach.Ona i jej chlopak potrafia powiedziec kto spotkany na ulicy jest emo,punk,goffem...czy to mizerna podrobka. ... a czy emo moze miec blond wlosy? Wszystko mozna..... ale czy barak jest domem ?.... nie ktorzy powiedza,ze tak... ale dla wiekszosci nie. Nigdy na Camden nie widzialam blond emo.Wszyscy ktorych spotkalam maja czarne wlosy.

Gość Disia
niedawno widzialam styl emo i srasznie mi sie spodobal, a zwlaszcza te czarne oczka dzisiaj sobie takie zrobilsam ale jestem blondynka i troche to glupio, mam ciemne oczy ale jakos nie bardzo, przy tym nie mam ciuszków emo:(a dopiero sie przemaluje na wakacje na ciemny,pewnie niedlugo mi przejdzie ale te oczka to sa sliczne tylko u dziewczyn z ciemnymi wlosami.

Gość *Black*Emo*
Słuchaj kochanie! Emo to nie jest styl, który można kopiować! Emo to jest swój styl, który zawiera tylko elementy stereotypu (np. paski czy szachownica). Więc jeśli na prawdę podobają Ci się Twoje blond piórka to po co je malować?? P.S. Też jestem Emo. Chciałam mieć blond włosy, ale moja fryzjerka zdecydowanie mi to odradziła :(:( Mam czarne włosy i blond pasemka xD Pozdrowienia dla tych ciemnot wierzących w stereotypy :)

Gość Katmandu
nie rozumiem po co dojrzali, wyksztalceni ludzie zadaja sie w dyskusje z głupią małolatą.Oby idiotka sie jak najszybciej zabiła.

clementine6 - subkultury, które muszą na swój wizerunek wydawać kupę kasy, bo inaczej nie są oryginalni i true :O to zwykły snobizm i pozerstwo. niestety rzeczywiście coraz popularniejsze, zwłaszcza na zachodzie. wszelkie subkultury schodzą na psy - już nie chodzi o to, żeby się wyrazić artystycznie, tylko o to, żeby się pokazać, a zwłaszcza pokazać zawartość portfela :O sorry, ale jak ktoś ubiera się w najdroższych dzielnicach, w jakichś wypasionych sklepach i twierdzi, że jest punkiem, to jest to jak dla mnie śmiech na sali, jak i dla każdego, kto jeszcze pamięta prawdziwe punkowskie klimaty 🖐️

Gość AgusieQ
Witam! Mam średnio długie włosy, koloru średni brąz, z długą grzywką na bok. Bardzo chciałabym miec fryzurę taką jak w tym obrazku: http://img6.myimg.de/Mayaa63d9.jpg nie wiem jednak co zrobic! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!

Gość AgusieQ
Witam! Mam średnio długie włosy, koloru średni brąz, z długą grzywką na bok. Bardzo chciałabym miec fryzurę taką jak w tym obrazku: http://img6.myimg.de/Mayaa63d9.jpg nie wiem jednak co zrobic! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!

Gość Elizak
może.. jak zrobisz sobie fajną fryzę emo do tego lub dodasz czerwone lub różowe pasemka.. to będzie gites.. :)

Gość pała
ja sama mam 11lat i jetem emo... nie wazne to co mowio inni... moim zdaniem nei wazy jest kolor wlosow zrob sobie i rode i bedzesz emo.. (ja mam blond i rozowe posemka i dobrze mi z nimi..) i nie jest tak wazny wyglond tylko to co czujesz... i czy pasujesz na emo..