Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie kursy

Jakie kursy/szkolenia, aby zostać specjalistą ds. kontroli jakości w spożywce?

Polecane posty

Gość jakie kursy

Audytora HACCP? a coś jeszcze podpowiecie?

Gość jakie kursy
hejże hej hejże ho

Gość jakie kursy
jeszcze raz bardzo ładnie proszę :)

Gość jakie kursy
ciocia Miauczur Bronisława podczas światecznego śniadania jasno i wyraźnie powiedziała mi że muszę odbyc kurs operatorski koparko -ładowarki Ostrówek oraz opanować sztuke chędożenia z zamknietymi oczami. tak przygotowana mogę pracowac jako pakowacz-ładowacz w fabryce konfekcjonowania wietnamskich draży

Gość jakie kursy
postaraj się bardziej :O

Gość uppppppppppppppppppppppp

Gość gość
tez mi to szkolenie wpadło w rece ostatnio i wezme w nim udział, po co przepłacac stacjonarnie jak uprawnienia i Zaświadczenie masz takie same! Takie szkolenia to naprawde duże ułatwienie!

Gość gość
to ,że masz szkolenie to dodatkowy atut bez wątpienia.nie naleze do oszczednych ale racjonalnie zarządzam budżetem jak widze,że coś jest takie samo a tańsze to to wybieram.swoja drogą platformy edukacyjne to przyszłość, fakt.

Gość gość
bardzo dużo materiału w tym szkoleniu jest.ja robiłam go na komórce 4 dni.jadac na wyjazd słuzbowy bo on jest w formie m-learning.tak czy siak opłaca się

Gość gość
ja to szkolenie znalazłam na inwestycjach w kadry i jak zobaczyłam ile mam wydać na stacjonarne to wolałam w tym wziąć udział tym bardziej,że jedyna różnica w sposobie nauki jedno wyjazdowe drugie na platformie do nauki, reszt w tym program szkolenia, dokumentacja i zaświadczenie takie same.uwielbiam e-learning.

Gość gość
polecam szkolenia bhp na www.kurswiedzy.pl. robiłam tam 2 kursy i nie zawiodłam się wiedza na wysokim poziomie. moja sytuacja zawodowa się odmieniła, mam wymarzoną pracę!

Gość gość
jak można zrobić od ręki na platformie do nauki to super.właśnie tego szkolenia szukałam.nie mam czasu na zapisywanie sie na wyjazdowe i czekanie az zbiora grupe.potrzebuje na już zdobyc wiadomości.thx

Gość gośćBRC
IFS - International Food Standard wersja 5 i 4- Standard IFS W 2002 roku niemieckie zrzeszenie detalistów (HDE - Hauptverband des Deutschen Einzelhandels) opracowało po raz pierwszy standard IFS (International Food Standard) służący do przeprowadzania audytów u producentów wytwarzających produkty spożywcze pod marką własną supermarketów. Rok później do Grupy roboczej IFS przystąpiło francuskie zrzeszenie detalistów (FCD - Fédération des entreprises du Commerce et de la Distribution). W czasie wspólnych prac niemieckiego i francuskiego zrzeszenia detalistów standard IFS był czterokrotnie aktualizowany. to tu- http://www.jobsafety.com.pl/haccp-ifs-brc.html

Gość gość
materiał bardzo czytelnie przygotowany.wsystko wyjśnione.nie miałam zadnych watpliwosci ze zrozumieniem.szkolenie zrobiłam w 3 dni.oby wiecej takich kursów.ehh