Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Chude kobiety duzo szybciej sie starzeja niz te KOBIECE

Polecane posty

wiecie co- dla mnie CHUDE KOBIETY są aseksualne obrzydliwe, i z roku an rok ich cialo bedzie wiotczeć i stana sie zasuszonymi zfrustrowanymi wiorami. Kobiety przy kosci duzo ladniej wygladaja i nie nadgryza ich tak zab czasu, sa duzo bardziej pogodne i INTELIGENTNE bo z taka mzona pogadac o wszytskim a nie o liczeniu kalorii i nie jezczy oh kochanie mam 2 KG za duzo

Gość ja też chcęęę
Tak, tak. Bo wygląd wszystko mówi o charakterze danej osoby, a już w szczególności determinuje temat rozmów. Używaj czasem mózgu, może Ci to na dobre wyjdzie.

:D :D :D :D :D :D jeżeli przez to czujesz się szczęśliwszy/ a.... to niech Ci będzie!

jeśli chodzi o to starzenie się, to nie ma zasady - szczupłe, filigranowe kobiety często długo wyglądają młodo, dziewczęco i jeszcze jedno - szczupła to nie to samo co chuda co do inteligencji i tematów rozmów - nie ośmieszaj się :D

Gość złośliwa samica 30

stawiam że po wyrazenaniu ostatnio tych pogladow jakie odwaznie wypisujesz to.. daje Ci max miesiac na zmiane nicka albo obrzydzenie sobie kafe:D chociaz.. ja w sumie tez ryzykuje swoim nowym nickiem :classic_cool: ale mam w tym CEL:D

mobilizacja:D jak mnie tak równo zjadą na kafe za wszystkich pasztetów tego kraju to.. naprawde nie chce mi sie jeść :P po drugie (mniej istotne) , wkurwia mnie ze jak pojawia sie prowokacyjny temat w którym jadą po grubasach to wszystkie panny ' ah oh to nie o mnie oczywiscie' . :)

mnie tez to starsznie wkurza dlatego zalozylem ten aby odgryzc sie i stanac w obronie tych ,,bardziej kobiecych'' kobitek :)

Gość złośliwa samica 30

wiecie co?? ale zauważyłam ze dojrzalsi faceci zaglądają teraz na te dziewczyny z zapasem swojego ciała niż na te figurantki modelki:) hihih może jeszcze będą z was ludzie chłopaczki:)

mam 22 lata jak ważylam 77 kg przy wzroscie 156 cm wzrostu to wygladalam jak stara baba teraz waże 50 jestem filigranowa( rozm 34 pisze bo niektorym moze sie wydawac ze waze wciaz duzo przy moim wzroscie) i wygladam jak nastolatka i pewnie jeszcze dlugo bede tak wygladac bo mam dziewczeca buzke ale jak wazylam ile wazylam to sama postrura dodawala mi lat

Gość wujek ogól cipkę
bo śmierdzi z daleka :P

Gość dddrdssd
szczuple i wysportowane sa ok gruba kobieta stara jest fe ma super cellulit

Gość ja sie cieszę
że tacy debile omijają szczupłe, lepiej dla nas, szczupłych, beztłuszczowych, krągłych tylko tam gdzie trzeba :D

Gość masz 22 lata
? wujaszku? hmm, i tak odwazne poglady:) brawoo:D pozdrawiam okragla:P90