Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jskbas

czy to normalne?

Polecane posty

Gość jskbas

Mam 21 lat i nigdy nie mam ochotu na sex, nie podnieca mnie nawet jak facet mnie dotyka po piersiach , nawet calowanie nie sprawa mi zbytnio przyjemnosci robie to chyba tylko jak wypije, Czy ze mna wszystko ok>? zaden facet pezy mnie nie wytrzyma skoro ja tylko siedze i nic nie robie bo mnie to nie kreci kiedy to on mnie caluje i dotyka . Co ja mam zzrobic??

Gość jskbas
jestem kobieta.. czasami mam taki dreszczyk jak mnie pocaluje ktos lub dotyka ale to wyjatkowo , Ze mna cos nie tak.. heh

Gość movering po prostu tak
"działa" na kobiety:D

Gość katkaa23
nauczysz się odczuwać przyjemność, przyjdzie na to czas nie wszystkie kobiety od razu potrafią "to" czuć ja też nie od razu potrafiłam a teraz potrafię lepiej niż nie jedna :)

Gość kochana to normalne
ja tez na początku nic nei czułam, stwierdziłam nawet, że jestem oziębła hehe, ale okazało się, że próbowałam z niewłaściwym facetem. Jak znalazłam tego właściwego, i pierwszego który na mnie zadziałał to poczułam wszystko "ksiązkowo" hehe, nie przejmuj się, wyluzuj i spróbuj poczuc tą przyjemnoś, na pewno się uda

Gość jskbas
Tak naprawdę to mam penisa i nazywam się Romek ;)

Gość jskbas
nie podszywaj sie pode mnie idioto

Gość jskbas
Lubię gwałcić przystojnych mężczyzn swoim 30 centymetrowym przyrodzeniem :classic_cool: P.S. To nie podszyw