Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EBE

Jak pozbyć sie skórek u paznokci.

Polecane posty

Jest to moj powazny problem. Nie potrafie poradzic sobie ze skorkami wokół paznokci. Nie umiem ich wycinac i chyba w zyciu sie tego nie naucze. Jak je "odsuwam" patyczkiem to robia mi sie male ranki i zadziorki..:( Dziewczyny- znacie jakies dobre płyny, mleczka lub inne substancje, ktore pomoga mi pozbyc sie tych brzydkich skorek..? Prosze o rade..

Gość skórki wokół
Wiesz, ja nigdy nie mialam takich problemow ze skorkami, szczegolnie z zadziorkami. Ale wiesz, mysle, ze byc moze masz niedostatecznie nawilzona skorke wokol paznokci. Ja systematycznie uzywam olejku w takim pisaku, ktory nawilza paznokcie oraz skorke wokol nich. Nie wycinam skorek, tylko lekko paznokciem je spycham. Mam krotkie paznokcie, wiec sie nie ranie, ani nie robie sobie zadziorkow. Moj narzeczony ciagle wycina te skorki i wyrywa - fatalnie to wyglada. Sam ma suche dlonie i zauwazyl, ze jak go przypilnuje i posmaruje mu przez kilka dni skorki tym pisaczkiem, to nie zadzieraja sie. Jakbys byla zainteresowana, to podaje link to tego mazaka:) http://www.sanusmarket.pl/olejek-pielegnujacy-odzywia-paznokcie-skorki-p-2043.html