Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmierć85

Puste słowa

Polecane posty

Kocham Ciebie i tylko Ciebie - ile to znaczy? Miłośc bez wewnętrznej potrzeby bliskości tej drugiej osoby, jest pustką samą w sobie, która prędzej czy puźniej pęka jak bańka mydlana. Już poraz trzeci zawiodlem się na jednej kobiecie, i już poraz trzeci slysze, że to nie było to uczucie. Życie uczy, serce boli. Ale ja juz wiem czego szukac w życiu. Szukac miłośc bezwarunkowej, opartej na potrzebie bycia z tą drugą osobą, a nie na potrzebach rozrywkowych i pociagu fizycznym.

Gość ja też .....
ja też się zawodzę, nie martw się,. Czas bys to skonczył.

Wiesz też tak myśle, wiele mnie to juz kosztowało. Pora może i z trudem ale odbudowac życie na nowo :) Kiedyś bolało i to mocno, a teraz juz mnie to męczy, czlowiek szuka stabilizacji w życiu, a nie chwiejnego zwiąsku.

Gość złośliwa samica 30
😭😭

Gość wszystkojestok
Niestety bardzo trudno rozpoznać właśnie tą miłość bezwarunkową... Czasami zastanawiam sie czy wogóle istnieje... NIESTETY:(

Jej..widzę, że nie jestem tu sama 😭😭 bo tak mi dzisiaj jest źle że qrwa wcześniej chyba mi tak źle nie było😭

Myśle że istnieje, ale masz racje, fakt ciezko na nia trafić. Zalezy jak się patrzy na rostania, ja mysle że jest to koniec pewnej epoki, a być może poczatek lepszej.

Gość wszystkojestok
Możliwe, ale po rozstaniach zostaje cos co moge nazwać rysą - rysami i już nigdy nie patrzymy z taką naiwnością na innych

trzeba sie uczyc na bledach - nie wyszlo tyle razy, wiec marne szanse, zeby za kolejnym wyszlo. wiecej sie czlowiek nacierpi niz skorzysta. wg mnie szkoda sensu na szukanie milosci bezwarunkowej.

Rysy pozostają, ale te rysy to nic innego jak doświadczenie, które trzeba odpowiednio wykorzystać, by uchronić siebie i przyszly związek od takiej dramaturgii. Ale jest to moje zdanie, każdy z nas ma inne przezycia :)

Gość wszystkojestok
Ludzie są już tylko interesowni wszędzie, czy to praca czy miłość, a czy to ważne? Mam wrażenie że w obecnej chwili liczą sie tylko pieniądze, status itd. Niestety to wszystko można o kant d... rozbić :) Ale co tam zawsze można sie zmusić do pozytywnoego myślenia że będzie oki:) Czego życze wszystkim.

Gość złośliwa samica 30
''kocham Cie '' to tylko puste słowa.

Gość wszystkojestok
bardzo trafne określenie "kocham cie" - puste słowa NIESTETY

Świat dzisiaj jest zmaterializowany, nie można odlecieć z odrobina szaleństwa, przy dobrej muzyce wypić wino. Stres, paraca, kasa, kłopoty wspólczesnosci. A czlowiek tak naprawdę sie psychicznie niszczy, po za pare lat co bedzie wspominal? Ile to w portwelu mial? hehe dobre, zero przeżyć zero uniesienia, cywilizacja wyniszczenia. Ps. odbija się to na zdrowi rownierz fizycznym taka pogoń.