Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555444

22lata kobieta a partner 34

Polecane posty

Gość 555444

duza to roznica wieku?chcemy sie pobrac ale rodzina twierdzi ze on jest za stary

to nie jest duza roznica wieku,sama lubie starszych facetow wiec nie przejmuj sie rodzinka to ty z nim bedziesz zyla a nie oni wiec olej ich opnie ,pozdarwiam i zycze powodznia

Gość
Rodzinka za Ciebie nie umrze więc niech nie wpierdala się w twoje życie.

Gość kaktusica22
Nie przejmuj się zdaniem rodziny.To Twoje życie a nie ich.Ty wiesz najlepiej co jest dla Ciebie najlepsze a skoro planujecie ślub to jest to coś naprawdę poważnego.

Gość hhaha
to smiesznie wyglada :) corkeczka i tatus/sponsor ;)

To bzdura że taka róznica jest problemem, w mojej rodzinie są dwa takie przypadki a różnica jest wiele większa bo 20 lat więc ja uważam jest ok. A rodziną się nie stresuj co im do tego przecież to będzie twój mąż i to ty będziesz z nim żyła.

Gość ulo
do wypowiedzi powyżej... jak szukasz sponsora to pomyliłaś forum! Co do tematu... jeżeli rodzinka chce Twojego szczęścia to z czasem im przejdzie. Ja już 5 rok jestem z facetem 13 lat starszym. Przez około rok było jako tako, ale przekonali się juz do Nas i wszystko jest ok! Powodzenia

Gość kamcioczek
hej, u mnie jest tak samo, ja 22 on 34 :) rodzina przynajmniej najbliżsi nie ma nic przeciwko, chyba, że mnie ombawiają za plecami, hehe, a dalsza rodzina chyba o tym nie wie.

Gość kaktusica22
U mnie jest różnica 10 lat.Ja 22 on 32 i jest nam super.Mam to szczęście że moja rodzina go lubi i akceptuje.

Gość ale to jest
nic innego jak sponsoring, nawet jak kobieta mówi i czuje coś :)

Gość ale to jest
Oczywiście jeśli taki układ pasuje mężczyźnie to nie widzę problemu. :)

Gość gz
Nie przejmuj się różnica wieku.......Nie patrz na to co Ci mówią w rodzinie ...Jesteś pełnoletnią dojrzałą kobietą i masz prawo wyboru. ........Ludzie zawszze gadali i będą gadać!!!!!! Ja tez mam starszego partnera i jest OK! I mam to gdzieś co ludzie mówią....Jak będziesz miała faceta w swoim wieku czy młodszego czy starszego to i tak będą mówić i dokładać swoje! Patrz na siebie! POZDRAWIAM:)

Gość knjdhf
ja miałam 18, on 28 jak sie poznaliśmy, po pieciu latach sie pobralismy, wiec juz i pięc lat po slubie mamy dwójke kochanych dzieciaczków, ale mi czase brakuje czegos innego, moze nie wyszalałam sie za młodu, ciagle On i On teraz juz bym sie zastanowiła nie wiem czy tez bym wyszła za starszego o ntyle , po latach bycia ze soba duzo sie zmienia, wkrada sie przyzwyczajenie, rutyna, sa czasem kłótnie, nie jest juz tak kolorowo i wtedy dopiero nasuwa sie to pytanie o wiek o róznicę...