Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asxAXaxaxaxax

nerwica w ciąży

Polecane posty

ike to wtakim razie ciesze sie z mojej nerwicy :) średni powód do radosci ale przy mojej wystarczy troche leków uspokajających i rzeczywiscie wszystko jest ok. 3 mam kciuki za autorke i mam nadzieje ze się z tym świnstwem upora!

Gość axasxAXaxaxaxax
dziękuje jestescie kochane dodałyscie mi otuchy,przynajmniej wiem,ze nie jestem sama z tym wszysytkim

Gość casdcdcsd
pochwalie sie ze ide dzisiaj o 20:00 do psychologa, wiec nie zostawiam problemu samej sobie:)trzymajcie kciuki!!

Gość axasxAXaxaxaxax
pochwalie sie ze ide dzisiaj o 20:00 do psychologa, wiec nie zostawiam problemu samej sobie trzymajcie kciuki!!

Gość soudaler
Witam,jesli od roku przyjmuje leki psychotropowe,to czy moge zajsc w ciaze.Wlasnie odstawilam,ale boje sie nawrotu choroby.Czuje taka ociezalosc i ciagle zmeczenie.Jak uwazacie,co robic.Niestetz rok temu zdradzalam meza i do dzis nie potrafie sie z tym pogodzic.Jak powrocic do dawnej siebie

Gość natala28
halo zaglada tu ktos?

Gość gość
Hey ja tez borykam się z lękami w ciąży, bardzo martwię się czy może to zaszkodzić dziecku ??

Gość gość
Tutaj są poradniki na temat jak poradzić sobie z lękiem nerwicą, depresją: www.przemiana.otwarte24.pl Księgarnia Psychologiczna Przemiana