Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girlfriend

Dziewczyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość girlfriend

Mój facet ma inną i zdradza ją ze mną :( Tamta jest setki kilometrów stąd i podobno są razem od dłuższego czasu. Powiedział mi gdy sama zapytałam, nawet nie próbował kłamać. Zapytałam czy chce się ze mną dalej spotykać. Potwierdził. Czy ktoś jest/był w podobnej sytuacji?

Gość wolimy takie ktore
i co? zastanawiasz sie co dalej?

Gość szewczyk burczymucha
On nie zdradza Ciebie z nia. On zdradza ja z Toba.

Gość girlfriend
chyba zdodze sie na ten trójkat bo go bardzo kocham

Gość Doctor Murek
no własnie jakie te baby sa załosne i glupie szkoda słów

Gość wolimy takie ktore
prowokejszyn 🖐️

Gość girlfriend
Niestety to nie jest prowokacja :( A odpowiedzi o trójkącie nie pisałam ja, proszę się nie podszywać i uszanować temat.

Gość girlfriend
wolimy takie ktore -> Właściwie to tak. Nie chcę przestać się z nim widywać, on też nie, ale z drugiej strony jak się zakocham po uszy a on zechce wrócić do starej dziewczyny, będzie tylko gorzej :( szewczyk burczymucha -> Wiem ale co z tego. Mam się cieszyć, że to nie ja jestem zdradzana? Doctor Murek -> Dziękuję za podsumowanie.

Gość wolimy takie ktore
jesli tak to beda kolejne dwie, ktore za jakis czas beda wypisywac ze wszyscy faceci to swinie

Gość fvuf
to się miałaś w kim zakochać :S

Gość girlfriend
fvuf -> Na początku nie wiedziałam, że koleś nie jest wolny. Zresztą nawet się nie zachowywał jakby był zajęty. Powiedział mi na drugim lub trzecim spotkaniu, jak sama zapytałam. Najpierw powiedział "tak", a później "i tak, i nie", "bo ona jest tam a ja tu" :( wolimy takie ktore -> Raczej nie. W pewnym sensie się zgodziłam na to, bo zawsze przecież mogłam zerwać jak się dowiedziałam.

Gość EWARYST Z GLIWIC
kobiety tez sa szmaty i kurwy byla taka jedna co pchala mi sie do wyra uleglem ale przedtem prosilem by sie zabzpieczyla bo nie chciala kochac sie w prezerwatywie bo niby byla uczulona na gume powiedziala ze jest zabezpieczona ze bez obaw mozna sie kochac z nia za jakies 7 miesiecy poprzez przyjaciólke do mojego kolegi pinformowala ze spodziewa sie dziecka tak sie bala mi powiedzie wprost wkurwilem sie na maksa wypierdoliłemja w pizdu nie tej kurwy dziwki na oczy widziec tak wiec nie tylko faceci ale i baby sa w pizdu warte

Gość girlfriend
chyba pojade do dziwki i osobiscie jej wygarnie powiem ze z niej szmata kurwa i dziwka ze mi faceta podebrala

Gość girlfriend
EWARYST Z GLIWIC -> Jak na razie nie uprawialiśmy seksu. Ja nie pcham mu się do łóżka.

Gość girlfriend
"chyba pojade do dzi**i i osobiscie jej wygarnie powiem ze z niej szmata k**wa i dzi**a ze mi faceta podebrala"

Gość girlfriend
To nie jest mój komentarz: "chyba pojade do dzi**i..."

Gość girlfriend
Maks50 -> Wiem, co napisałam a czego nie :) A podszywaczy proszę o nie zaśmiecanie wątku. Bluzgajcie pod nickiem innym niż mój.

to jest kafeteria ja nie chcesz by ktos sie podszywala pod twój nick to wez załóz twój profil tym nickiem i bedzie po krzyku

Gość girlfriend
jestem wyjebana szmata lubie strzelac sobie palcuwe :P:O

najlatwiej powiedziec olej go... ja bym z nim pogadala.postawila sprawe jasno.albo ja albo ona. jezeli mimo wszystko tego nie zakonczy nie godz sie na jakies glupie trojkaty. w przeciwnym razie zawsze bedzie juz wiedzial,ze skoro na taka rzecz mu pozwolilas na inne tez pozwolisz i wybaczysz. jak tak to czytalam...to zaczelam sie zastanawiac czy moj chlopak nie ma kogos tam...jest daleko...wlasciwie to tego nawet nie mozna wiedziec eh

Nie ma za co...:) Zrób to co podpowiada ci serce...Kochasz go?To mu wybacz...Jeśli nie ufasz i podejrzewasz,że taka sytuacja może znowu mieć miejsce to daj sobie luz... :)

Mój facet też jest daleko...i jestem pewna,że nie ma tej trzeciej...dużo zależy od zaufania...jak cie zawiedzie raz to juz konie-ciężko póżniej zdobyć ten kredyt

Tylko, że u mnie jest odwrotnie. Ja jestem z nim teraz a jego dziewczyna jest daleko. I ja jestem tą drugą, z którą zdradza pierwszą.