Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzeja z Aleksandrowa

Dlaczego jestem sam??

Polecane posty

Nie mam niskiego poczucia właśnej wartości. Zdaje sobie sprawę z moich niedoborów urody ale nie wyrywam sobie włosów z głowy. nie jestem tylko molem ksiązkowym:pływam,jeżdzę rowerem,aktywnie spędzam czas

Gość dsfsd
" DLA MNIE DLA MNIE TO GENTLEMAN SIE NADAJE NA KELNERA" dobre :D

Gość plumkotka
PRAWDA O KOBITKACH - nie masz o tym bladego pojęcia frustracie ;)

Gość perelka555
Może w ogóle te baby batem popędzać!!!! Kopać, za włosy i heja!!!! Super!!!

Gość Andrzeja z Aleksandrowa
ja tam pale tylko trawe, ale teraz snieg spadl i trawe pokryl bialym puchem :classic_cool:

Gość plumkotka
to facetów trzeba trzymać krótko, bo to darmozjady i do niczego się nie przydają, niedorajdy życiowe, napalone tylko na sex pozbawione wyższych uczuć o mentalności napalonego psa.

Andrzej niewyrywanie sobie włosów może być błędem są takie co lubią łysych.. nie ściemniam.

Gość plumkotka
jestem regularnie bita przez mlodszego brata w dupsko

jak byś nie miał niskiego poczucia własnej wartości to byś nie zakładał 30 tematów w stylu "jestem taki dobre a one takie złe nie rozumieją mnie i nie chcą. dlaczego?" to sie założymy :P pójdź do psychologa i poopowiadaj mu o swoich problemach z dziewczynami i jaki to jesteś dobry a one tego nie rozumieją... ciekawe z jaką diagnozą wyjdziesz... co ci szkodzi 1 raz

Gość ja już mam to za sobą...
powodzenia :))

Gość perelka555
brawo plumkotka!!!!

Gość lucie to majo proplemy
ićta spać :D

Akurat niedawno w związku z moją przyszłą pracą rozmawiałęm z psychologiem i ocenił mnie całkiem dobrze jako osobę pewną siebie. to jak to jest?? Dlaczego kulturalny facet jest uwazany za ciotę przecież można być męskim i dorym

Hej Andrzej, mlody jestes, jeszcze trafisz na swoja. I za bardzo zastanawiasz sie jak dogodzic dziewczynie, pomysl bardziej co Ciebie kreci i do dziela :) A z tym wygladem to nie przesadzaj, podobno facet musi byc tylko troche ladniejszy od diabla ;) 👄

Gość aleeeeeeeeeeeeeeee
nie zbyt mało męskim i nie za dobrym :)

Gość dsdfsdfdfs
"przecież można być męskim i dorym" pewnie, ze mozna, ale Ty przesadzasz, jestes zbyt dobry, rozumiesz w koncu? :o

Gość aleeeeeeeeeeeeeeee
teraz sobie to co napisano przeanalizuj i ...

tylko że na gruncie zawodowym możesz być pewny siebie a relacje uczuciowe leżą :P ludzie nie są jednowymiarowi :P przecież nie mówiłeś w ramach pracy "nie wychodzi mi tworzenie relacji uczuciowych z kobietami. czemu? czy nie jestem za dobry" 🖐️

Gość pauij
zwrócę się do Ciebie po imieniu Andrzej pierdolisz takie głupoty i dlatego jestes sam i wszyscy myślą że jesteś ciotą

Gość każda dziewka będzie twa
andrzej nie co drugie słowo, masz dziewczyny nazywac kurwami, wyrywać im gałki oczne i pierdzieć im do nosa wtedy będziesz trendy

Gość rosalinda ty glabie
jakbys przestal marudzic i zaczal sie w koncu cieszyc zyciem to zaraz bys sie wydal atrakcyjniejszy.

wlasnie zgadzam sie jestes za dobry i nie chodzi o to ze jak uprzejmy czy dobry to jrst ciota ale owa uprzejmosc i takie tam musi miec swoje granice :)

Oooo...wlasnie przestan sie nad soba uzalac i przezywac to jak stonka wykopki ,facet ktory wiecznie narzeka nie jest atrakcyjny i to nie chodzi wcale o urode czy sylwetke poporstu jest to zalosne i tyle.Z tego co zauwazylam jesce chyba nie napisales 1 postu w ktorym bys byl nastawiony optymistycznie no wes sie chlopie w garsc ,to jest juz tragiczne a zarazem smieszne (bez obrazy)

Ja np. bardzo lubię kulturalnych facetów, przepuszczanie w drzwiach, kwiaty (chociaż nie mam od kogo dostawać), taki ogolny szacunek, że nawet jak na co dzień coś robi nie tak, to przy mnie tego nie zrobi itp. Oczywiście jest jeszcze spis innych kryteriów:) ale bez kultury się nie obędzie:)