Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dziewczyny które daja się bić w związku to zupełne idiotki

Polecane posty

Gość pauij
nie jesteś miły tylko masz problem na Twoim miejscu poszedłbym się leczyć

Gość daj spokój endrju
nie do twarzy ci z takim stylem

Gość złośliwa samica 30
Idiotki.Zgadzam sie ale czasem tak wystraszone ze sie boją cos z tym zrobić

Gość złośliwa samica 30
Każdy normalny facet nie bje kobiety,by ona musiała stać sie nienormalną.Czyż nie?:classic_cool:

Gość nie ma takiego tematu
którego Andrzej już wcześniej nie zakładał. Myślę, że dziewczyny od Ciebie stronią, bo męczysz taką gadką. Ciągle dlaczego, dlaczego, dlaczego? Dzielisz włos na czworo, jak byś był babą.

Gość złośliwa samica 30
Myślisz ze one mają szacunek do siebie. Kazdy szanujący człowiek walczy o swoje ja.Wiec jesli nie walczą to chyba nie wierzą już w nic.I uwierz mi one szacunku od nikogo nie oczekują.

Gość złośliwa samica 30
No tak-- moje jest nieobiektywne,a Twoje tak.To tylko necik Andrzejku wiec takie mocne tematy nie robia na mnie wrażenia.Dobranoc.

Za długo siedzisz na tym forum zdecydowanie za długo:) pisałem o:metrze,cmentarzach,Warszawie,Rosji, kolorze czerwonym,pinakotece,bazyliszku, kawie,Neronie ale nie o kobietach lanych przez facetów

Gość złośliwa samica 30
Wiesz Andrzejku tu mozesz byc bezdusznym samcem.Nie uwierze w to.Jednak gdybym zobaczyła ze nie reagujesz na fakt ze jakaś kobieta w Twoim otoczeniu jest maltretowana i nie reagujesz na to...wtedy czułabym do Ciebie obrzydzenie (realne.)

Gość pauij
Andrzej z Aleksandrowa zapomniałeś jeszcze dodać o samobójstwie,raku,impotencji.itp

Gość złośliwa samica 30
a ja wygrałem życie---->jaki Ty jesteś inteligentny.W googlach umiesz szukać.Wow to wywarło na mnie wrażenie :) Andrzejku kto mieczem wojuje od niego ginie(no chyba ze sie jest nieśmiertelnym)Brak szacunku dla takich kobiet to zwykłe przymykanie oczu.by takiej kobiecie pomóc trzeba miec troche rozumku,No ale przecież Ty dobrze o tym wiesz.

Ja mam szacunek dla kobiet i NIGDY zadnej nie uderzę (no oprócz obrony włąsnej) i szanuje kobiety bardziej niz niejeden facet ale mam swoim otoczeniu bitą kobietę i ona jest tego warta bo to alkoholiczka i podły człowiek Kazdy szuka podobnych ludzi do siebie,

Gość złośliwa samica 30
Mylisz chłopcze pojęcia .Tacy ludzie juz przegrali zycie. Jak zakładasz temat to sprecyzuj o co Ci chodzi.

Gość złośliwa samica 30
Podejrzewam ze to była kłótnia,i przerwaliście im w najgorętszym momencie.Przemoc jest w rożnych barwach,wiec nie zawsze mozna dostrzec osobe która naprawde potrzebuje pomocy.Najwazniejsze to dostrzegac.

Gość złośliwa samica 30
Nie pewnie tylko na pewno.Kiedyś szłam ulicą i zobaczylam jak facet uderzył kobiete .Stanęłam i zaczęłam ich obserwowac.Ona zaczeła płakac ,on znowu uderzył.Podeszłam do jakiegos obcego faceta prosząc zeby cos zrobił.Pczywiście rycerzyk mnie zignorował. wiec sama interweniowałam.Wtrąciłam sie wyzywając faceta.I wiesz co?Ta bita kobieta powiedział do mnie/''spierdalaj stąd dziwko'' Dostała od niego za to ze słowami ''szanuj prawdziwe kobiety''zaczeli sie kłócic ze go podrywałam itp.byłam w szoku.

Gość złośliwa samica 30
Juz sama nie wiem kto jest idiotka a kto nie.Chce pomagac kobietom które w zaciszu domowym są maltretowane,ale to cholernie trudne jest.