Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arek0606

dieta a łuszczyca

Polecane posty

czy ktoś z osób na forum może stosował dietę na łuszczycę ja osobiście od 3 tygodni jestem na ostrej diecie i zaczęło mi się rozjaśniać i mniej skór narastać, od 10 lat ma łuszczyce, bez tabletek nie schodzi. Wysiewy u mnie są bardzo obfite na całym ciele i głowie. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z dietą? Chodzi mi o prawdziwą dietę która wyklucza chorobę a nie zawierająca produkty z konserwantami, barwnikami i innymi chemikaliami nazywanymi dietą . Dziękuję za pomoc. P.S. Jak ma ktoś pytania jestem czasem na GG 2502596

Gość Asiulka022
ja też mam łuszczyce i nie stosowałam żadnej diety.Ja leczyłam sie dość długo u dermatolaga,przepisywał mi dość drogie maście i nic mi nie pomagało,do tego dnia jak się nie dowiedziałam że najlepsze jest solarium i od swojego lekarza dostałam zwykłą maść i mi pomogło więc niewiem czemu tobie kazali stosować diete.

Gość mat
nie wszystkim chorym pomaga solarium.Wiem z doświadczenia.

Gość idooolka
Najlepsza jest rozsądna dieta, czyli jedzenie wszystkiego, co nie szkodzi. O tym co szkodzi, a co nie najlepiej przekonać się na własnej skórze eksperymentując z pokarmami... więcej informacji znajdziecie np tu http://mascnaluszczyce.pl/luszczyca-a-dieta.html