Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Z jakiego biura podrozy udac sie na wakacje?

Polecane posty

Neckermann i TUI proponuje mi biuro kolo mojego domu gdzie mieszkam,ceny sa naprawde wysokie:O Chcemy z mezem i dziecmi poleciec na tygodnie do turcji all inclusiv.Moze doradzicie inne tansze i sprawdzone biura podrozy?

GTI, Wezyr, JEt Touristic (ostatecznie) to biura spezjalizujące się w Turcji. Musisz się szybko decydować bo najlepsze oferty juz wykupione. Wczasy rodzinne najlepiej kupować w listopadzie, grudniu. Wpłacasz 40% zaliczki i resztę 30 dni przed wylotem. Alanya jest najtańsza, Wybrzeże Egejskie jest droższe i ma droższe hotele. GTI ma tylko Riwierę. Fajne hotele są z sieci Riva jesli dzieci s a małe i muszą miec atrakcje.

Ewentualnie możesz zobaczyc jeszcze Triadę, czasem ma te same hotele co Wezyr czy GTI i ceny są różne na te same terminy. Alfa Star też ma Turcję. Lepszy standard to Scan Holiday, ale oni sa połączeni z Nec czy z Tui i ceny sa podobne. Ja najbardziej jestem zadowolona z GTI.

Oczywiście sprawdz najpierw na stronach tych biur. GTI ma ceny ostateczne podane, Wezyr i Jet też. Triada dolicza opłaty. Wybierz hotel i poczytaj opinie na forach, zeby pani w biurze znowu nie zamydliła Tobie oczu jakimś lepszym i droższym. Do biura masz iśc już zdecydowana na konkretny hotel i nic więcej Ciebie nie interesuje, chyba, ze tańsze ;)

Gość no nie wiem juz sama
Alfa Star najlepsze!!!!

Gość A_T
Nigdy z biurem WEZYR HOLIDAYS!! - Reklamacja do Wezyra na stronie www.wezyr.turystyka.pl - Zanim zdecydujesz się na wyjazd z biurem WEZYR HOLIDAYS - przeczytaj uważnie.

No może to dlatego, ze Egipt to u nich nie specjalność. Moja koleżanka jezdzi z nimi do Turcji 7 lat i nie narzeka, ale różnie można trafić i to w każdym biurze. Alfa to tez niezłe biuro. Wiadomo też, ze dużo wpadek zdarza się w sezonie gdzie obłożenie jest ogromne. A tymbardziej, ze biura mają podpisane umowy, mają zarezerwowane miejsca ale tak Turcy i Egipcjanie to mają gdzieś. Przyjdzie Niemiec zapłaci kilka euro więcej i dla nas nie ma miejsc :( A Turek powie, ze jego to nie obchodzi i juz.

Polecam Triadę, w zeszłym roku byłam z nią w Turcji all inclusive i wypoczynek był naprawdę udany.Aczkolwiek musisz się spieszyć...

A ja nie jeżdżę z biurami, tylko samodzielnie, i wychodzi znacznie taniej;) Planuje sobie gdzie, co i jak, sprawdzam hotele na http://hotels-globally.com/ i wybieram jakiś nocleg - mam pełną dowolność co do krajów i miast, żadna oferta meni nie ogranicza.

Ja tez kiedys czesto jezdzilam na wakacje indywidualnie, ale teraz, jak mamy dziecko, to jednak wole miec wszystko porzadnie zorganizowane. I praktycznie od kilku lat korzystamy z biur podrozy. Bylam do tej pory ze Scan Holiday i z Funclubem.

Gość Laura879
Fajne biuro podroży jest z Katowic, nazywa się Rego bis. Można rezerwować wakacje przez internet. Byłam już kilka razy z nimi na wakacjach i oceniam je jako wyjazd na najwyższym poziomie.

Gość Alicja874
Też leciałam z Rego bis i też uważam, że to świetne biuro. Pracownicy są bardzo wykwalifikowani i potrafią pomóc.