Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isfahaan

Dlaczego kobiety lubią Arabów? D

Polecane posty

a ja znowu powiem- to nie zależy od pochodzenia, ale od człowieka....

Gość koorva
sie podniecacie tematem z 2008 :O :D

kultura macho... wydaje mi się, że powoli zanika, chociaż nadal pełno jej przejawów- zostało chyba tylko to, co najgorsze, tzn. przemoc i brak szacunku. Ale w normalnych warunkach.. tacy pseudo macho mnie nawet kręcą. W porównaniu do Polskich facetów, którzy za zwyczaj są "za dobrzy" - taki Latynos, który wyczochra za włosy, nie zwróci uwagi na jedną kwestię, oleje inną i sprawi, że kobieta mu padnie do stóp... jest to nawet podniecające i budzi ukryte instynkty.. chociaż znowu- to jest przygoda na krótko, bo dla mnie taka sytuacja na co dzień byłaby nie do zniesienia.

Dla mnie taki facet jest aseksualny a szarpania za włosy NIENAWIDZĘ... ale co kto lubi:) Sama znam raczej fajnych Latynosów ale zdecydowanie wolę mniej śniady typ urody.

Gość fancycboy*
Ale macie obiekty fascynacji .Niejeden z nich to zoofil .To kultury prymitywne często po wsiach parzą siez zwierzętami .Potem taki dostaje niskopłatną pracę w hotelu a wy lecicie na takiego jakby na szejka. Prawda że polki najgorsze nie są .Dziwki to te zza wschodniej granicy .Chyba 50 % populacji tam to koorwy bynajmniej tak się zachowują .Stąd masowe występowanie tam -Rosja ,Ukraina kiły i AIDS .Tyle tam zarażonych że głowa mała . B. wielu Arabów to kryptopedały , były anonimowe ankiety -jeden z paryskich uniwerków to robił -masa menów z bliskiego Wschodu za młodu rypała sie homo .Takie tam zwyczaje . Do tego z autopsji szybko i brzydko się starzeja tyją itp . Miałem porównanie szefowie z pracy moi i kilku arabów wszyscy tak po 40 -nasi wyglądali dużo młodziej.

Gość marta43215
zgadzam się....świetni, namiętni kochankowie!!!

Gość pidaras
qrwa mać! przeciez Turcy to nie Arabowie! Dżizas qrwa ja piedole!

Gość m.s
ja znam chlopaka z Algierii..po miesiacu kochal mnie ponad wszystko(tak mowil) mial przyjechac do mnie,znalismy sie 4 miesiace, rozmawialismy codziennie na skypie.. i jak to sie skonczylo..napisal ze to nie ma sensu bo za daleko mieszkamy;/ pfff i zaufaj takiemu ..

Gość hdhhdhd
Masz szczescie ze zrezygnowal , z nimi w Polsce same problemy, wiem to z doswiadczenia swojego i przyjaciolek.

a czemu faceci dostają szału na widok mulatek czy azjatek? Z tego samego powodu - bo jest to coś zupełnie odmiennego. A do kogoś, kto napisał, że blondynek jest mniej niż brunetek w Polsce - nie wiem, gdzie Ty mieszkasz. U mnie gdzie nie spluniesz to blondyny, a o brunetkę czy rudą trudno.

Gość m.s
no chyba mam szczescie do duzo czytalam o tym ze jak oni sa w polsce u kogos to pozniej nie chca wracac i sa same problemy z tym

Gość rose1988
Egipcjanie to tylko 5% wszystkich Arabow . Mojego poznalam w Jordanii i nie byl nachalny . Juz jestesmy 2 lata malzenstwem i nie zaluje . Niewiem z kad wzieliscie ta nazwe " brudas " oni sie kapia czesciej niz polacy , sprzataja za soba i gola swoje czesci intymne . Moj Arab nigdy nie pije , szanuje moja rodzine a mnie traktuje jak ksiezniczke . Nie polecam Egipcjanow bo chca tylko kasy a kobiete maja w d.... Jezeli bedziecie sie szanowac i nie puszczac z byle jakim mozna znalesc dobrego meza w Arabskich krajach .

Gość gość
mnie Arabowie brzydza -o jeju nie jestem chyba kobieta :(

Gość gość
bo polki lubią przywozić pamiątki z wakacji :)

Gość gość
Bo lubieją być deptane!