Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Zakładam zakon koedukacyjny.

Polecane posty

Gość Psedłonim

Wstęp dla pań wolny. Uwaga - habity jedynie siermiężne. Minimum do połowy łydki.

Gość złośliwa samica 30
:D:D:D:D Ty to masz pomysły

Psełduś, a kto jeszcze z męskiego grona, oprócz Ciebie, tam będzie? :D

Gość Psedłonim
Pilton ma rację. Facetów nam więcej w zgromadzeniu nie potrzeba. :-) Mnie aż nadto Wam będzie.

odrobina współzawodnictwa męskiego chyba jednak dobrze by nam zrobiła monopolisci są mało pociągający

Gość Psedłonim
Tak sądzisz, Pilton? To posiedź tutaj nieco a sama się przekonasz, że nie koniecznie masz rację.

1. zawsze mam rację 2. w razie wątpliwości patrz punkt 1 pozatym troche sie juz znamy i chyba już wszystko wiem....

Gość Psedłonim
Co ja zakładam, wiem aż nadto dobrze, Brzydal. A teraz - proszę - fora ze dwora...

Gość Psedłonim
:-) A nie przyszło Ci do głowy, Pilton, że wszelkie pozory mogą mylić, co?

Gość Psedłonim
Sieczenie batożkami, Pilton, tylko w charakterze wyróżnienia i nagrody. (Ja przepraszam, ale regułę zakonu opracowuję ad hoc, więc mogą się zdarzyć jakieś nieścisłości i nieporozumienia; upraszam się wyrozumiałości. )

Gość Psedłonim
Hmmm, Pilton, ale kobiety lubią lekką perwersję. Sam to widziałem kiedyś na pewnym filmiku... Ja myślę, że one zamilkły z rozmarzenia. :-).

Gość Psedłonim
Ano, Pilton, właśnie że filmiku. Po tym, kiedy przeczytałem sobie pamietny wpis Ryby na eroczacie, stałem się znacznie bardziej śmiały.

a mozesz zacytowac ten wpis rybki? już juz kusiło mnie aby oddac się w twoje rece, byc oze nawet zasłuzyć na nagrodę, ale teraz nie jestem pewna, czy jestes osoba odpowednio wyedukowaną z pejczem trzeba umiec się obchodzić, film to za mało :(

Gość Psedłonim
Która narzeczona, Malutkaaa? Bo ja się nieco pogubiłem. Abstrachując jednak od osoby sądzę, że chętnie by sobie ze mną pooblądała. :-)

Gość Psedłonim
(No tak, tak, ale trzeba Wam wiedzieć, że ja z lupką przy oku nie śledzę wpisów na eroczacie. Tamten rzeczywiście dotyczył sprawy małowyrafinowanej, nie mniej, czy Ryba nigdy się nie wypowiadała się w sprawie batożkowania na eroczacie, ręki sobie nie dam uciąć. :-)

Gość Psedłonim
Zachowaj spokój. Możesz mi się z zaufaniem oddawać, Pilton. Jak powszechnie wiadomo, moja wiedza n/t różnorodnych postaci uprawy seksu (i kartofli), gwarantuje niezapomniane przeżycia. :-)

Gość Psedłonim
Pilton, Ty rozważ wszystko w swoim sercu, co napisałem i wyciągnij wnioski. Ja tymczasem jadę po rybę. :-)

Gość Psedłonim
Wznawiam temat. Proszę zgłaszać swoje kandydatury w formie aplikacji. Wymagane są trzy aktualne fotografie.