Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lizakgd

Szukam Kochanki

Polecane posty

Gość teoria o kant dupy
prostytutka to tez duze zagrozenie dla rodziny, szczegolnie gdy klient sie uzalezni (seksoholik) i po wykonczeniu konta, zacznie wynosic z domu sprzet AGD i RTV...

Gość majka123
towkoncu o czym jest ten temat??

Gość Purpurowaaa Łza
znaczy sie zyjmy wszyscy uczciwie? a zobacz- czemu facet szuka kochanki? znaczy- nie potrafi uczciwie.

11:20 AmoKakoPatosDamnare Dzień dobry! O casting na kochankę A ile sztuk przewidujesz wybrać? I jakie kryteria trzeba spełniać Panie ? Póki co tylko jedną przewiduje ;) O kryteria pytasz hmmmm cholipka ciężko tak jednym słowem określić może LAMPARCICA

Gość teoria o kant dupy
temat jak w temacie - my tylko podtrzymujemy wątek :classic_cool:

Purpurowa a może boisz się takiej konkurencji ?:) i dlatego tak moralizujesz bo kochanki są realnym zagrożeniem dla prostytutek :)

majka 123 - to mój temat szukam kochanki a do purpurowej weź załóż swój temat i nie pisz już tutaj. Do reszty NIE ODPISUJCIE jej

Gość teoria o kant dupy
dobry pomysł - Łza, załóż temat i daj fotę. Obadamy czy warto przepłacać :classic_cool:

Gość Purpurowaaa Łza
v33 czytasz co ja pisze? mną targają wątpliwosci etyczne.. układu- kochanka-kochanek w takim układzie zawsze ktoś ucierpi. kochanek dogada sie z kochanką- i zona zostanie na lodzie kochanek pogodzi sie z zoną-kochanka ucierpi kochanka dogada sie z zoną- kochanek ucierpi. w Polsce nie istnieje bigamia- ktos chce haremu= niech spada do krajow arabskich. prostytucja- jest na okreslonych zasadach i jasne mysle o tych zonach, ale .. w takim układzie wchodzi tylko fizis a nie psyche. nie konkurencyjne..

lizak powiedz napisał juz ktoś do Ciebie? tak z ciekawosci pytam?:)

Gość Purpurowaaa Łza
lizak- zabawny jestes komus narzucasz swoje zdanie- NIE ODPISUJCIE JEJ!!! JASNE...

v33 no jeszcze nie ;) ale nadzieja matką głupich hehe Majka 123 pytała o wiek ale jak powiedziałem i spytałem ile ona ma to chyba się przestraszyła A tak nawiasem to tutaj większość jest mocna wiesz gdzie prawda

Gość majka123
mnie przez chwile tu brakło i jakie zamieszanie ja mam 29 lizakgd

Amokako - no najpierw podpiłujemy troszku paznokietki :):) chodzi bardziej o styl ;) a Ty jaka jesteś ??

majka123 ale póki co to się uspokoiło może już będzie można z sensem pisać. A powiedz Ty szukasz kogoś/czegoś ??

Gość majka123
szukam kochanka

Gość gerbera
a ile masz lat? bo mni interesuje tylko swieze miecho ;-)

12:16 gerbera a ile masz lat? bo mni interesuje tylko swieze miecho już pisałem, poczytaj 12:17 mewa32 Lizak, skąd jesteś? Mewa z trójmiasta ale jestem dosyć "mobilną" osobą - często w delegacje wyruszam a Ty skąd no i dlaczego pytasz ??

Gość gerbera
a moze ego poprawia ci taki casting damski, na tym poście? to nie w moim stylu, o mnie to facet ma zabiegać.

Gość majka123
jak wysle do ciebie @ to podasz mi numer na gg

majka123 ślij ale powiedz z jakich okolic jesteś w mailu proszę OK ??

Gość gerbera
Purpurowa Łza -ale facet traktuje kochankę jak prostytutkę- ale za free i to zawsze bedzie mi podnosic cisnienie. kochana -1000% popieram Twoja wypowiedź. prostytutka -uklad prosty-ok -jak ktoś chce-choć uważam , ze to poprawia facetom humor, bo mają władzę nad kobieta-kupują ale kochanka-traci wiele-angażuje sie i żyje mrzonkami-wszystkie powiiny sie leczyć., bo same sie niszczą , dlatego od faceta obowiazkowa rekompensata za to! Autorze-jesteś dla mnie za stary!!!tylko do 25 rż.i super przystojny, to ma być przyjemne, a nie zużyty towar, sorry.

AmoKakoPatosDamnare I przez Ciebie mnie osądzają o jakiś tam casting i podnoszenie sobie ego HEHEHE narobiłaś narobiłaś ale co tam raz się żyje

gerbera - No cóż skoro ja w swoim wieku jestem „zużytym towarem” dla Ciebie to Ci współczuje zwłaszcza że kobiety starzeją się szybciej od mężczyzn Ty niedługo również taka będziesz a pozatym sama pytałaś więc odpowiedziałem a Ty od razu obrażasz, po co w ogóle odpisujesz zatem Amokoko - dam znać hehe jesteś w czołówce