Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lizakgd

Szukam Kochanki

Polecane posty

mnie ta autoreklama AmoKakoPatosDamnare az zmroziła lizak ;) echhh ;)

lizak nie za długo karz jej czekac bo ci ją jakiś sprzed nosa sprzątnie ;)

Gość gerbera
pan wielki wrażliwiec się znalazł, żałosny, kolejny z cyklu co go wszystko boli, a kobiety wg niego to mięczaki. starzeję sie to prawda, faceci też już szybciej-takie mamy chore warunki, ale super dbam, niemniej mój wiek nie ma tu znaczenia, ja szukam kochanka , ale do 25rż, bo mam ochotę na jego energię, chcę ją sobie wyssać i trochę sie odżywić.taki lifting, chłopcze

Nie wiesz chba, że faceci po 30-tce są najbardziej doświadczeni. Radzę ci zmień przedział wiekowy

Gość gerbera
mewo, mam juz przesyt tych doświadczonych, zużytych super maczo, niewiadomo ile to wirusów w sobie nosi, a te historie- z tą był, z tamtą- dla ciebie to już mu wrażeń nie starcza, bo sie wypalił, a jeszcze potrafią mówić-moge mieć każdą. nie,nie-teraz sobie chce żyć sama bez związku, ale lubie sex bardzo i potrzebuję też czułości, więc taki młody jest potrzebny do odżycia po tych zblazowańcach. pozdrawiam cię.

Gość gerbera
chyba go wcielo

zapewne flirtuje :) szkoda ze na privie ;) echhh :(

Gość Purpurowaaa Łza
gerbera.. mysle ze jestesmy kobietami juz po niejednym przejsciu.. to te młodsze musimy uswiadamiac i wpajać do głowe ze bycie kochanką to kurcze- kubełek cierpień i łez.. a faceci szukaja jedynie frajerek do zaspokojenia swoich niskich potrzeb jasne, są dziewczyny ktorym to odpowiada- i nie myslą o sobie, o swoich przezyciach, pragnieniach, nie myslą- co potem. a potem- to już tylko nicośc i mokra od łez poduszka.

Gość gerbera
tak Łzo, choć ja to wiem po szkodzie, choć i bywały wspaniale chwile, ale z powodu mojej niskiej samooceny godziłam sie na takie rezygnowanie z normalności dla chwil bliskości, w ogóle byłam niepoukładana.wiele dziewczyn , zwłaszcza młodych dlatego właśnie na to się zgadza.jeśli to krótki experyment, to jeszcze ok, ale tak jak u mnie ciagnęło się to trochę, to bardzo niszczące i pozostaje pustka. a jeżeli to sprawa biznesowa, czy inna tj. wyjątkowe sytuacje-jakieś obciążenia to zakładam , że tak czasami musi być .

Gość Purpurowaaa Łza
ja kiedys poznałam faceta- bogaty , własny jacht i samolot, kilka mieszkań... szukał przyjaciolki na drugim spotkaniu juz mi wsadził jezor do buzi. obrzydliwie sie poczułam, jakies zolte , niezadbane zeby i miałam gdzies te jego baogactwa-i bycie przyjaciolka. oczywiscie wszystko miało być w ramach- tej przyjazni.. wiec .. zgadzam sie z tobą - jak miec kochanka, to dla swojej przyjemnosci, mlodego, zadbanego, takiego z ktorym TY dobrze sie czujesz i spełniasz swoje zachcianki i to Tobie jest miło i fajnie. A jak miałabym pojsc z jakimś po 50 , zołtymi zębami i to jemu mam robić dobrze- to niech mi zapłaci- poswiece sie ale chce coś z tego miec.

Autoreklama nie autoreklama trzeba sobie radzić jakoś :):) 13:10 mewa32 Nie wiesz chba, że faceci po 30-tce są najbardziej doświadczeni. Radzę ci zmień przedział wiekowy Mądre słowa mewa widać niektórzy nie dorośli do tego jeszcze 13:18 mewa32 Lizak, znalazłeś kogoś? Pytam z ciekawości. Nie mewa nie znalazłem i szczerze mówiąc wątpie żebym kogoś znalazł, z różnych przyczyn ale co tam fajnie jest sobie popisać i się zrelaksować ;) [ 13:28 v33 (apothea32@interia.pl) zapewne flirtuje szkoda ze na privie echhh Jestem jestem v33 poprostu obowiązki służbowe wołały

Gość blekitna laguna
ja moge do ciebie napisac ale czy nie przeszkadza ci ze mam meza???

Gość gerbera
dokładnie Łzo, jeżeli kochanka to lux rozpieszczana , a nie szmatka , która zbiera brudy z zycia sfrustrowanego polaczka. dokładnie, wiem o czym piszesz. pozdrawiam

14:09 blekitna laguna ja moge do ciebie napisac ale czy nie przeszkadza ci ze mam meza??? Ależ oczywiście że nie przeszkadza, pisz pisz i jeszcze raz pisz

Gość blekitna laguna
napisz z jakiego miasta jestes?

Gość blekitna laguna
ok 250 km od ciebie słonko i co teraz biedaku.

No i masz odpowiedź błekitna od AmoKako - ona chyba jedyna która we mnie wierzy, BUZIAKI dla Ciebie 14:26 blekitna laguna ok 250 km od ciebie słonko i co teraz biedaku. 14:30 AmoKakoPatosDamnare lizak mobilny jest - da radę, nie bój nic kolezanko , będziecie życ długo i szczęśliwie

buziaki dla kogo, proszę o ścisłość, bom głodna juz bardzo i umysł nie ten, ale oczywiście buziakami podzielimy sie z koleżanka błękitną myslę WIARA NADZIEJA MIŁOŚĆ znacie takie coś? ale lizak nic tu nie powiedzieli o miłości od podszewki, tylko o tej czystej myslę

Amo Kako dla Ciebie ten buziak oczywiście za wiarę we mnie i podtrzymaniu "na duchu" hehehe a dla błekitnej za ogół że pisze No cóż a co chcesz pisać tu o tej czystej miłości ?? Trzeba by inny temat na to założyć

Gość Purpurowaaa łza
jak dla mnie "lizak mobilny jest, da radę"- to byla ironia AmoKakoPatosDamnare tylko trzeba wiedzieć co to jest wogole ironia? nie lizak?

pozwalam kochani towarzysze niedoli na wolną interpretacją moich zacnych mysli wywodzących się z głodu pospolitego, nie mylić z seksem pasibrzuch najpierw skonsumuje co nie co, a seksik za 2 h azeby brzuch troszke opadł