Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JARUZEL

anal prosze o pomoc

Polecane posty

Gość JARUZEL

ostatnio podczas sexu analnego z moja narzeczona po wyjeciu penisa wyszla jej kupa :( i ubrudzila przescieradlo ona zamsierdzialo okropnie ona uciekla szybko z domu :( czy koums cos takiego sie przytrafilo do dzis nei mam z nia kontaktu :(

Gość taka jedna ciekawa
czasami tak sie zdaza ;) powinienes z nia porozmawiac i powiedziec ze to normalne i nic sie nie stało

Gość Juz żona
O matko, no trochę to krępujace, ale kiedy nam (tzn mnie i mojemu mężowi) zdarzyła się raz czy dwa taka sytuacja to podeszlismy do tego z humorem. Posciel poszła do pralki, my do wanny i opowiadalismy niezbyt może smaczne, ale w tym momencie dośc zabawne dowcipy na tematy kloaczne. Rozładowało to wszelkie napięcie i pozwoliło naprawdę miło spędzic wieczór mimo pozornej wpadki. Polecam trochę dystansu.

Gość Oleksy
coz... mialem niegdys podobny przypadek. jestem w stalym zwiazku zwyczajnie o tym teraz nie mowimy. przescieradlo wyrzucilismy

a cóż ona taka płocha uciekła hahhah dobre co kupy nigdy nie widziała?

Gość JARUZEL
Dziekuje za zainteresowanie przescieradlo przescieradlem ale nie ma jej :( i boje sie ze juz nigdy nei bedzie chciala robic ze mna sexu analnego bo bedzie myslala ze zawsze jejkupa bedzie wychodzic

Gość KrolOwieczek
tatę oszukasz, ciocię oszukasz... ale kupy nie oszukasz..

Gość Kwachu
ja z moja pania mialem podobnie tzn po sexie analnym wydawalo jej sie ze wyciagam jej z dupki penisa a to podobne uczucie i porpostu calkowicie sie wyproznila...:( bylo troszke wstd ale nie uciekla tylko szybko posprzatalismy i po sprawie

Gość Oleksy
z drugiej strony mnie to akuratpodniecilo... chetnie bym to powtorzyl. Widok otwierajacego sie odbytu i wychodzacego czola kupy jest bardzo apetyczny. sadze jednak ze moge miec bardzo wyrafinowane zdanie a jej raczej to nie przypadlo do gusty. staram sie wiec o tym nie mowic bo sie boje ze wezmie mnie za kretyna. Ciesze sie ze powstal taki temat.

Gość JARUZEL
Muszę wyznać Wam jeszcze jedną rzecz, o której nie wspomniałem wcześniej - zaraz po opuszczenia pomieszczenia przez moją ukochaną .... zjadłem zabrudzenie ze smakiem. Czy jestem normalny ?

Gość Juz żona
Jeśli nie będzie się chciała kochac analnie, to nie będziecie się kochac analnie i tyle. Ewentualnie wrócicie do tej formy seksu po jakims czasie. Najpierw warto się nauczyc siebie do końca, swoich nawyków i codziennosci, wtedy łózkowe "niespodzianki" sa mniej zawstydzające i nie wydaja się obrzydliwe tylko pechowe. A jesli Twoja ukochana uciekła po takiej sytuacji, to wynika z tego, że musicie się jeszcze lepiej poznac i do siebie przyzwyczaic.

Gość Juz żona
O cholera, no widzę że nici z dyskusji, bo zaczyna się robic ohydnie:O

Gość JARUZEL
dziekuje za te sensowne odpowiedzi:) ciesze sie ze ktos odpisuje ale nei wiem jak mam teraz ja do siebie przekocac skoro uciekla i nei daje znaku

Gość bo kobiety to masochistki

Gość anal to zboczenie

Gość anal jest ble

Gość moki5435534
Olexy i Jaruzel są pojebani ,za dużo internetu albo za dużo kup jedzą ? .Jak tak lubicie widoki kupy i smak gówna to zapraszam do stajni ,tam będziecie mieć gówna w bród

Gość ale ty jesteś durny

Gość Kandrat_34
Ja jak widze ze po wyjeciu penisa mamna zoledziu kal, wkladam go zonie w usta. Wkuza mnie to ze nie zrobi sobie przed seksem lewatywy. W dzisiejszych czasach laski powinny zadbac o to!!!!

Gość Kupa Jeża
Zawsze Świeża