Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona22222

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość zagubiona22222

co byście zrobiły na moim miejscu,po2tygodniach mój chłopk stwierdił ze sie ze mna nie zobaczy bo musi sie uczyc,ale jak mu napisałam ze szkoda bo sie dawno nie widzielismy i miło byłoby sie zibaczyc chociaz na chwile to nagle zmienił zdanie,ze niby przemyslal wszystko i prosił mnie pol godz zebym sie z nim spotkała bo nie wytrzyma,nie uległam,chciałam mu pokazac ze musi byc zdecydowany ale nie wiem czy wystarczy i spotkac sie z nim czy go tak trzymac jeszcze tydzien bo sie widujemy tylko w weekendy?

Gość Cii a tak potrafiz
o co ci chodzi?

Gość Ona która wie...
pewnie chciał się spotkać z inną ale tamta nie przyszła i dlatego zmieniła tak szybko zdanie..

Gość bez sensu...
chyba glupia jestem bo nie rozumie problemu :D Moze napisz do Kasi? ;)

Gość zagubiona22222
nie chce prowafdzic gierek,chce wiedziec dlaczego tak zrobił i czxy sie z nim spotkac,nie chce zeby czuł sie odrzucony

Gość zagubiona22222
o to chodzi ze z jakiegos powodu po dłuzyszm czasie nie chciał sie ze mna spotkac,a potem naglke zmienił zdanie jak mu napsiałam tego smsa ze szkoda

tym powodem była nauka, nie? nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma.. chociaz.. problem jest chyba brak zaufania

Gość zagubiona22222
dobra ale czy to nie dziwne ze jak zadzwonił ze chce sie spotkac to juz nie ma nauki? co ja mam o tym myslec

a może mu zależy tak na Tobie, że skoro mimo iż powiedział że nie może to Ty nadal chciałaś więc stwierdził że nie chce żeby było Ci przykro więc jednak zmienił zdanie? przecież równie dobrze może mu aż tak na Tobie zależeć że postanowił się spotkać skoro Ty chcesz. W czym tutaj jest problem? jakby się nie chciał spotkać jednak mimo Twojej prośby też byłoby źle. KObietom dogodzić to ja nie wiem. Już gdzieś pisałam, że jak się ma dobrze to też jest źle.

Nie myśl za dużo i będzie ok :) I wcale tego nie piszę złośliwie - to moja dobra rada.

Gość zagubiona22222
chodzi o to ze nie chciałabym zeby wyszło ze sie musiałam prosic o spotkanie....

Gość nic się nie martwcie
te dzieciaki... do związku trzeba dorosnąć!!!