Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira_

PENIS mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Zbyszeek
Syf syfilis kiła i mogiła. A dałaś sobie wsadzić takiego śmierdziucha?

Gość mążmędrzec
witam. miałem podobny problem, żona powiedziała że brzydzi się bo nieładnie pachnie mój Zbój. Do ginekologa chodzimy razem, została taka tradycja po 1 ciąży, zwykle czekam w poczekalni (miny innych kobiet-bezcenne), ale tym razem weszliśmy razem pytam co i jak, mówię w czym problem, że higiena ok, że ogólnie zdrów itp, itd. A lekarz krótko: a co Pan jada? ryby, czerwone mięso zwłaszcza smażone, do tego ostre przyprawy? No trafił w dziesiątkę. Zalecił na kolacje jeść raczej mączne rzeczy, a zapach i smak poprawia owoc i sok z ananasa oraz kawa zbożowa i nosić nie-obcisłą bieliznę. W przypadku lekkiej infekcji można spróbować tabletek z wyciągiem z żurawin np. Urinal (drogi ok. 45PLN) albo inny zamiennik (nie pamiętam nazwy Uri-cośtam 12PLN) Zdębiałem, podziękowałem i ewakuowałem się. na odchodne dodał żeby krótko przed umyciem Lobuza wysikać się. Po tygodniu problem znikł. Poza tym można spróbować niewielkiej perwersji i "cycać Kaczorka" w smakowej prezerwatywie.

Gość acha
ale niektórzy są żałośni,np.ten wyżej

Gość pry
do Karipmihdilaluna to dobrze nawet bardzo

Gość matysek
to, ze joistick smierdzi rybą, jest normalne. Dziewczyny, którym to przeszkadza, biją rekordy głupoty! To naturalne! A może nie powinnaś uprawiać sexu z chłopakiem, jeśli Ci to nie lezy, tylko zadowolić się masturbacją? Zresztą, wtedy odkryjesz, ze Twoja myszka tez cuchnie. To jest sexy!

Gość matysek
brawo dla Seksuologa! Mój dżojstik tez cuchnie, i mnie to podnieca! Ja nie mam dziewczyny, i nie chce mieć, jak czytam wypowiedzi takich Elwirek. A dziewczynom tez myszki cuchną! Powąchajcie same!

każdy wydziela jakiś zapach,ja sobie nie potrafię wyobrazić takiej która mówi facetowi,że mu wacek śmierdzi :D no nie moge :P

tez tak moj mial ... i zaczął wysierac po sikaniu penisa papierem cchoc to boli . podobno...

Fakt jest taki ze organy płciowe maja specyficzny zapach, ale w kazdej ksiazce ginekologicznej znajdziecie wiadomosc ze konkretny zapach np. rybi czy kwasny jest znacznikiem konkretnych chorob czy zakazen. Rybi - zakazenie bakteryjne najczesciej bakt.beztlenowymi, kwasny - pierwotniaki lub drozdzaki. I dotyczy to obu plci. Radze isc do ginekologa z dziewczyna lub urologa sami. I poczestujcie partnerow tabletami i masciami bo najprawdopodobnie tez to juz maja. Pozdro.

Gość mariner
smierdzacy penis jest tylko fragmentem szerszej calosci.Cale jego cialo ma zwykle nizbyt przyjemny zapach tele ze m sie wietzry regularnie poprze koszulke natomiast w gaciach nie ma wentylacji no i zapach sie kisi. Facet powinien zmienic diete ,jesc przede wszystkim duzo owocow i jarzyn a mieso powinno stanowic 1/10 ogolnej konsumpcji.Z pewnoscia konsumpcja duzej ilosci jakble tez pomoze .No i czesta kapiel ! szczegolnie przed zblizeniem .

Gość oolgaa
Witam, u mojego mężczyzny także się pojawił tenstraszny zapach. Najpierw było normlanie pociągał mnie jego zapach "tam" a nawet powiem że lubiłam robić mu, że tak to brzydko ujmę - loda ale nagle po dwóch dniach gdy doszlo do zbliżenia poczułam ten smród.. Naszły mnie nawet mysli, że może mnie zdradził i zerżnął jakąś szmate w d*psko, ale nie bo spędzamy cale dnie razem, on wychodzi do pracy i wraca i jesteśmy razem. Co to może być?? Pytałam się czy się tam mył, powiedział, że oczywiście, w sumie codziennie po pracy sie kąpie. Myślicie, że to może jakiś grzybek? Albo choroba? Dlaczego wyżej pisaliście o syfilizmie? boję się teraz :(

Gość gość
Ale dziwni jesteście-każdy facet jak nie umyje knota to śmierdzi mu rybami-bo k***s to taki śledz.który się wślizga do dziury-a jak wiadomo w dziurach jest brudno.jak soię spuści i zostają resztki spermy to się to szybko zamienia w śledzia:)Trzeba się dokładnie myć żelem do higieny intymnej(Yego ziaji jest podobno dobry).Albo musisz mu często myć swoja sliną biorąc do ust i połykając.Nie powiem-są l;udzie lubiący ryby:)

Gość stormm
Ja jak sie nie umyje to nawet za robote sie nie zabieram... Najpierw lazienka potem zabawa i problem nie istnieje w 30 sek. sie mu nie zasmrodzi... Brudas i tyle...

Gość gość
Widać wyraźnie, że Admin czyta posty przed puszczeniem do sieci. Debilizm doskonały?

Gość gość
twój chłopak za dużo je mięsa, a za mało owoców i warzyw. Mięso gnijąc w jelitach zatruwa organizm, stad ten smród.

Gość Radek90
Może ma pod napletkiem taśmę produkcyjną sera Roqfort :D Drogi ser, więc może chce biznes ukręcić haha :P

Gość gość
Macie problemy dzieciaki jedne od czego macie w domu prysznic wodę i mydło ? Śmierdzi to trzeba myć a nie wietrzyć i wypisywać bzdety na forach

Gość gość
Do osoby która założyła takie forum prosta odpowiedź dlaczego bo uprawiasz z seksowanie i dlatego zapach z twojej pipy przeszedł na jego kunta kinte co za dzieci zakładają takie fora kobieto zastanów się nad tym czy ty masz mózg

Gość gość
Choinkę zapachową włóż mu albo utnij lub wypierz mu w domestosie może to mu pomoże zgadnij geniuszu dlaczego mu śmierdzi uprawia z tobą seks i twój zapach przeszedł na jego genitalia widać źe założycielka tego forum jest bardzo lotna intelektualnie

Gość gość
Jak to czemu bo przeszedł twoją piczką i dlatego kunta kinte ma śmierdzieć u chłopa przecież to w końcu Gnat

Gość gość
Założycielko forum zmień ty sobie chłopa na takiego innego co mu nie będzie z rozporka capiło rybami a jak to nie pomoże to mu wypłucz w domestosie albo najlepiej wrzuć do pralki

Gość gość
Niech ściganie skórę i tam go umyje to podstawa i nie słuchaj tych wszelkowiedzacych kafeterianek bo one nie wiedzą że wary sromowe też trzeba dobrze umyć żeby nielataly tam muchy.jest ok ale wiecej higieny

Gość gość
natrzyj go naftą to zapach zniknie i pozbedziesz sie moli ;-) aaa. to som take małe motyle mieszkają w borze tzn. w oborze

Dnia 29.12.2008 o 16:20, Gość fuj napisał:

MÓj też śmierdzi ma 8,5 cm a ja ma 11,5 LAT ! Dotykam codzienie i bawie sie znim !

Szkoda czasu!!!!