Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja tajemnica

pamietam jak kiedys bylo...

Polecane posty

Gość moja tajemnica

kiedys w liceum podobal mi sie pewnien chlopak, chyba sie w nim zauroczylam ale to bylo niesamowite co czulam jak go widzialam, ja sie cala trzeslam serce walilo mi jak oszlale, a do tego ja bylam taka szczesliwa ze go spotkalam ze go zobaczylam, a potem potrafilam godzinami przezywac to ze on na mnie spojrzal tylko ze on o tym nie wiedzial i nie wie do dzis mogl sie domyslac ale nie sadze CO TO WLASCIWIE BYLO? bo teraz mam chlopaka ale nie ma czegos takiego jak kiedys, nigdy nie bylo

Gość moja tajemnica
zreszta wtedy i tak nie zwrocilby na mnie uwagi a ja bylam taka niesmiala:(

Gość bdfbdfbd
Nie wiem... Też kiedyś miewałam takie stany: uniesień, euforii na czyjś widok, słodkiego cierpienia że on na mnie nie patrzy, dreszczy i innych... A potem skończyły sie takie miłostki, przyszła prawdziwa miłość, niestety juz bez takich odczuć. Nie wiem o co chodzi. Mam wrażenie że w facecie z którym jestem i którego kocham z wzajemnością nigdy tak naprawdę nie byłam zakochana ani nim zauroczona.

Gość moja tajemnica
no wlasnie a moze to z obecnym facetem to nie jest milosc skoro nie ma tego wsyztskiego?:( gdyby bylo i przeszlo to co innego ale tego nigdy nie bylo

Gość racja niestety
ale wielu ludzi spędza życie z przyjacielem albo nawet znajomym, dla mnie to dziwne że ludzie wiążą się bez miłości :o wiem że nie warto...

Gość werrda
ja nigdy nie kochałam w ten niesamowity sposób :( zawsze tylko rozsądek!!!!!!!!!!!! :(

Gość nawet jeśłi tak jest na począt
to i tak mija z czasem ot zauroczenie, faza zakochania w której rządzą feromony, endorfiny i inne hormony

Gość feromony endorfiny i inne...
to jest odpowiedz osoby ktora nigdy nie kochala naprawdę, przykre to ale wiadomo że bywa.. jeśli zwiazujesz sie z kims kogo nie kochasz nie dajesz sobie szansy an to by to uczucie Cie znalazlo :O