Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam pytanko małe

jak to jest z tą zdrada psychiczna ???

Polecane posty

Gość złośliwa samica 30
Ja chce miec partnera z którym mogłabym porozmawiać,pokłócić sie ,inteligentnego.Ale z moim charakterkiem :O

Gość Jesteś za złośliwa
:D

Gość zdradzona psychicz-nie
zdradę fizyczną chyba mogłabym wybaczć (ale tylko taką czysto fizyczną), psychiczną już nie!

Gość mega11
no witam was serdecznie ja jestem juz zona , a podejrzewam o t meza ze rozmawia z bylą ona sie znim kontaktuje on nie chce potem kontaktowala sie ze mna ja nie chcialma ale na necie jednak znalazlam jej nr gg co prawda zablokowany , znalazlam tez opis ze jej szuka...sama nie wiem co myslec wypiera sie ale ja wiem ze na bank ze soba rozmawiali, nie przyznaje sie wogole,,,odpuszczam bo nie mam sily juz z nim sie klucic jestemy nie caly rok po slubie a...mialo byc tak pieknie(troche haotycznie bo sie spisze)

Gość salemka
Witam i mam nadzieje, ze mi pomozecie. Odkrylam ostatnio cos co mnie zwalilo z nog- moj chlopak jest zalogowany na kilku portalach w tym na portalu gdzie ludzie maja zdjecia swoich "intymnych miejsc" z zboczonymi podpisami- on takze takie ma, co by mi w zyciu do glowy nie przyszlo. ponadto przeczytalam poczte, gdzie znalazam teksty kt wypowiedziec bym sie wstydzila oraz propozycje spotkan. co gorsze w tyg jezdzi na delegacje i zmienia swoje dane pod miejcse w kt akurat jest oraz umawia sie z kobietami z tegfo wlasnie miasta. Tlumaczyl mi ze mnie kocha i mnie nie zdradzil i ze tylko tak pisze bo mu to sprawia frajde. nie potrafie opisac jak podle sie czulam jak to wszystko czytalam i ogladalam jego zdjecia. nie wiem co mam zrobic- jestem kompletnie zalamana... pomozcie