Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona i oszukana

Chcę zostać wredną suką!!!!!

Polecane posty

Znowu okazało się, że facet mnie zdradzał. Moj ostatni partner zdradzał mnie przez 3 miesiące w końcu odszedł do tamtej. Już nie chce kochać, chciała bym być wredną suką, znaleść gościa na sex do dobrej zabawy. Ale ja taka nie jestem, bo jak pojawi sie wartosciowy facet to ja sie angażuje. Chociaż tym razem moze bedzie inaczej bo jest tylko jeden mężczyzna z ktorym chcialam mieć rodzinę. Proszę o wypowiedzi. Jak to widzicie dziewczyny?

Gość złośliwa samica 30
JA chce byc wrażliwa 😭

ale po co? wtedy tak bolą rozstania..

Gość złośliwa samica 30
Faceci wolą te wrażliwe 😭 Przeciez nie pozwole Mu odejśc:classic_cool:

kur**a chyba nie, bo to ja byłam tą wrażliwą, a ona wyrachowaną suką, wiedziala o mnie a mimo wszystko chciała rozwalić nasz zwiazek. Udalo sie jej. a najgorsze jest to ze ona nie traktuje go poważnie, bawi sie nim.:(:(

a czym różni sie dzi**a od suki?

Gość złośliwa samica 30
Zimna suka-----to kobieta wyrafinowana,gra na uczuciach,ma w sobie jakis magnetyzm.Walczy o faceta dopóki Go nie zdobedzie.Czasem chodzi tylko o sex.Zimna suka nie chce uczuć,ale nie wpieprza sie w związki TZW Dziwka---to taka która udaje suke,ale chodzi jej tylko o rozbijanie związków. Nie umiem tłumaczyć😭

chyba właśnie potrafisz tłumaczyc, tam moja dzi*ka odbiła mi faceta, bo fajny, na poziomie ale przede wszystkim dla kasy. Ona ma zonowiązania w banku i tak bawi sie facetami i spłaca dlugi....

Gość złośliwa samica 30
odbij Go jej .

a ja nie chce juz miec uczuć. Jest facet ktorego bede kochala zawsze ale nie moge z nim byc, wiec teraz juz nie chc miec tych cholernych uczyuc, Powiedzcie dziewczyny jak to zrobic?

ale jak? nie mamy ze soba kontaku on chyba zaluje, ale wiem ze sie nie odezwie, jeszcze poczekam ja chce wyjsc z honorem z tej sytuacji, nie chce wydzwaniac ale poczekam moze z czasem gdzies mnie zaprosi to wtedy zorganizuje ladne spotkanko:)

Gość złośliwa samica 30
nie bede Ci doradzać bo jak to zrobie,to gwarantuje Ci ze nie wróci :O Pytaj wrażliwców 😭

hahaha a Ty nie jestes wrazliwa? tzn powinnam być wrazliwa? Myślisz, że facetow to kreci? juz sama nie wiem.. mloda nie jestem a mam takie dylematy...

Gość namieszałaś troszke
kto odszedł?? z kim chcesz mieć dzieci?? którym razem bedzie inaczej??znaczy z którym??? kogo kochasz???

Gość złośliwa samica 30
Do mnie te pytania?

chce miec dzieci i byc tylko z tym facetem, co poszedl do drugiej dzi**i, inni mnie nie interesują jesli chodzi o zwiazek. Teraz chce sie nauczyc zyc tylko dla siebie a faceta miec tylko do sexu, ale jak sie nauczyc nie angażowania sie?

tak złosliwa, do Ciebie te pytania :p

Jestes poybana autorko :) 🖐️ )) Rob z siebie szmate, jak to cie zadowoli. Ale to, ze jestes zdradzana, to nie dlatego, ze jestes dobra, uczynna, czy jaka tam jeszcze, ale takich partnerow wybierasz :P

Gość złośliwa samica 30
:O nie odpowiem :P

Gość to ty wybierasz z kim jesteś
to bardzo rozsądne i odpowiedzialne :O zostaniesz sfrustrowaną kobietą bez perspektyw :O Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale niektórzy z nas sięgają po gwiazdy. Oscar Wilde a nie możesz pomyśleć ze zasługujesz na szczęscie :)) coś Ci dam :)) masz: http://pl.youtube.com/watch?v=xcpBuaNGIN8&feature=related powodzena dziewczyny zasługujemy na miłość :))

wiecie co wam wszystkim powiem MACIE RACJE nie warto jestem wrażliwa kobietą, uczuciowa i bardzo chce mieć rodzinę, teraz bardzo tesknię za swoim mężczyzna jego jednego na prawdę kochałam... nie warto sie zmieniac, trzeba byc dobrym ZASŁUGUJEMY NA MIŁOŚĆ! wszystkich pozdrawiam!

Gość hmmm......999999999999
a ja słyszę bardzo czesto że jestem suką..a wam sie mieszają pojecia..SUKA nie oznacza dziwka ..suka to osoba twarda która nie pozwoli soba pomiatac! mam 20 lat i nigdy mnie facet nie zdradził..to nie prawda że chłopcy wola wrazliwe..chłopak szuka dziewczyny która go wesprze nawet w sytuacji bez wyjscia i nie bedzie płakac! i wiadomo ze kolo poleci na panne która jest atrakcyjna.. i jest zła. wiem ze to podłe ale nauczyłam sie owijac kolesi wokół palca,,mam fajne ciało i to wykorzystuje ..ale nie do tego aby przespac sie z pierwszym lepszym lepszym. czy dac mu dupy w kiblu na imprezie. szanuje się...koles który na mnie patrzy wiem co jest jego pierwsza myslą..ale to pozory, i umiem to wykorzystac w sytuacjach kiedy czegos potrzebują.i jestem dumna ze jestem suką bo jestem twarda panienka i nie pozwole sobą rzadzic..i t6aki koles jest tylko pionkiem, ,

Gość jesteś
tak jesteś..

Gość RafEe
Kompletnie mylicie pojecia dziewczyny .Jak chcecie byc wrednymi sukami , pogrywac ,stosowac gierki na facetach to nigdy nie znajdziecie faceta z ktorym warto zalozyc rodzine .Kazdy wartosciowy facet bedzie sie trzymal z daleka od was .Po co te glupie gierki -prawdziwi faceci szukaja kobiet o spojnej osobowosci -takich ktore sa soba , inteligentnych ,wrazliwych ,mądrych .Z ktorymi mozna pogadac o wszystkim .Z reszta to wszystko kwestia charakteru .Tylko jak mamy poznac jakie na prawde jestescie jak udajecie kogos kim nie jestescie?Badzcie soba a kazda w koncu znajdzie swojego ksiecia za bajki .

Gość MINNIE MYSZKA
Znajdź prosze moje posty , mnie zrobil to samo dzis to wytropilam czuje sie podle , plakalam caly dzien , a teraz jestem w 3d upy pijana wypilam co bylo pod rekę znalazm jeszcze cos moze otworze , nie umiem sobie poradzic KURWA BOLI BOLI BARDZO

Gość malaczarna d
Wiem,jacy sa faceci zdradzaja i w ogole sa wredni xP Ale nie warto sie nimi przejmowac xP z nimi trzeba osrto:P

Gość a ja wiem...32
tez byłam zdradzana i własnie teraz ja chce sie bawic i nie chodzi oseks chce byc zimna suką dla takiego jednego, chce mu pokazac kto rzadzi. dodam ze on zrobił mi swinstwo ale mysli ze jest ok, i ze jestem naiwną, a ja czekam na moment by pokazac charakter tylko jeszcze nie wiem jak.

Gość diamentowa perła
hmmm......999999999999 suką może i jesteś, ale do tego głupiutką :-) wybacz do autorki- nie zmieniaj się i nie patrz na to, co lubią faceci. bądź sobą. wrażliwosć to cecha, którą należy pielęgnować! zwłaszcza w obecnych czasach! najwyraźniej to nie był ten! każdy garnek znajdzie swoją pokrywkę!

Gość lolitka 666 <3
hm... kiedyś wydawało mi się że nie potrafię kochać że jestem typową wyrafinowaną zimną suką... że nie znajdę nigdy faceta na stałe Aż pewnego dnia zakochałam się. Zaczęłam się zmieniać robić wrażliwa i pokazywać mu że jest dla mnie ważny. Wtedy stwierdził że wolał jak byłam wredną suką. Więc sama nie wiem co jest lepsze, kocham go nadal i nigdy nie przestanę zawsze będzie w moich wspomnieniach.

Gość Michał____()
Pewnie już nie ma tych kobiet które tu były, ale są inne podobne. Tak samo jak niektóre z Was są wrażliwe, szukają miłości - tak samo jest po drugiej stronie. Tak samo jak u nas są pajace zdradzający nie raz takie porządne kobiety jak Autorka tematu, tak samo po Waszej stronie są wredne suki. Chcesz aby jakiś koleś poczuł się jak Ty, bądź wredną wyrachowaną suką. Tylko on też może mieć uczucia, też może być OK. A co później może zrobić? Pewnie skrzywdzi jakąś kobietę. Oby była wredną suką, to tak bardzo nie poczuje. Gorzej, jak będzie osobą wrażliwą... Kółko się zamyka, ale ciągle jest większe... Sam byłem 3 razy zdradzony. Trudno, trzeba żyć dalej. Przez to na pewno nikogo nie skrzywdzę, nie chcę się zniżyć do tego poziomu. Wiem, że kiedyś znajdę tę jedyną i będę szczęśliwy. Teraz jest ciężko znaleźć porządną kobietę, jestem z Mazowsza, niby dużo kobiet, dużo osób znam, sądzę, że nie jestem jakimś okropny, raczej fajna osoba i jeszcze nie spotkałem kobiety którą pokochałbym po raz czwarty... A wredna suka też ma uczucia i nie raz pęka - jak tylko powraca do rzeczywistości. WIęc życzę wytrwałości i siły - każdy kiedyś znajdzie swoją miłość. Tylko cierpliwości... Świetny cytat: "Kieruj swoim życiem dobrze i uczciwie. Tak, że kiedy się zestarzejesz i przypomnisz sobie przeszłość zobaczysz jak możesz cieszyć się nim ponownie." Pozdrawiam pogodnie!