Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resztka12345567

gnać do lekarza , a może to normalne????

Polecane posty

Gość resztka12345567

jestem prawie 5 miesięcy po porodzie (CC), karmiłam 3,5 miesiąca, potem przestałam, po jakiś dwóch-trzech tygodniach dostałam pierwszą miesiączkę, dość obfitą, ale w miarę bezbolesną w porównaniu do tych sprzed ciąży, i wszystko byłoby ok gdyby nie to ze po miesiączce zaczął sie nowy cykl a śluz miałam zabarwiony na czerwono, teraz mam śmietankowy, jak odchody po porodzie, czy to możliwe że jeszcze coś sie tam oczyszcza, i w drugim cyklu już będzie wszystko ok? czy ktoś tak miał? a może gnać do gina Jak byłam 6 tyg po porodzie i stwierdził że wszystko ok, nic mnie nie boli Proszę odpiszcie, dziękuję za każdą podpowiedź

nie powiem czy to normalne bo ja tak nie mialam wiec nie wiem ale moze to od tego ze przestalas karmic i wszystko sie "normuje". Tak moim zdaniem to lepiej idz do lekarza.

Gość resztka12345567
tak je nazywali w szpitalu, to znaczy potem jak już sie kończą to są koloru toffi, nie wiem jak to określić, dlatego użyłam tej nazwy jak położne mówiły,dziękuję za wszystkie wpisy

Hym, takie łososiowe jakby? To już wiem o co chodzi :) A długo już tak krwawisz? Ja bym poszła do lekarza o ile by to się przedłużało w podejrzany sposób :)

ja po 6 tyg pologu bedac po cc i karmiac tylko piersia dostalam odrazu okresu i wszyscy tutaj na kafeterii kazali ganc mi do lekarza...akle mnie nic nie bolalo oprocz tego ze krwawilam. a dodac cghce ze przy krwotoku bym mial goraczke i napewno bole. naszcescie zachowalam zdrowy rozsadek ppczeklama na woje ginekologa bo przyjmowal na drugi dzien i okazuje sie co...ze to miesaczka....jakze nienormalne ale jednak sa i takie jak ja anomalia. od tamtej pory mam dosc regularne okresy. moim zdaniem u ciebie wszystko jest oki. a to ze masz jakies dziwne uplawy nawet krwiste to moim zdaniem zwykle hormony...wszystko musi sie unormowac u jednych dzieje sie to szybko u innych wymaga czasu. jesli nie masz temperatury i nic cie nie boli to nie masz powodu do zmartwien.a po porodzie gdyby ci cos zostawili i macica jeszce by ci sie oczysczala to kobieto zaufaj mi lezalabys juz w szpitalu bo mialabys zakazenie a smierdzialoby sorki ale taka prawda na odleglosc bo przeciez gnilaby w tobie krew a po takim czasie to niemozliwe. ja bym nie gnala do lekarza i zwyczajnie poczekal do nastepnego cyklu.

hej. Powiem Ci że miałam podobny \"problem\" skończył mi się czas połogu...więc myślałam,że wszystko będzie si. Dostałam pierwszy okres i trwał on miesiąc- nawet 5 tyg. !!! same skrzepy;/ Poszłam do gina i dał mi EXACYL - przeciwkrwotoczny i kazał brać inne tabletki anty. drugi cykl normalny;) okresik jak przed ciążą 3 dni:D:D:D

Gość resztka 12345567
kobitki serdecznie dziękuję, od wczoraj już śluz prawie biały, też mam nadzieję ze to się unormuje, dziękuję bardzo, wiem że jeśli w następnym cyklu tak będzie to pójdę do gina, ale chciałam wiedzieć czy muszę od razu, bo właśnie jest na urlopie a wolałabym do niego bo to on robił cc. Też tak myślałam że gdyby coś zostawili w macicy to już bym miała jakieś zakażenie, no i gorączkę wysoka, jakieś krwawienia czy coś a nic takiego nie miałam wiec jestem dobrej myśli, wszystkim bardzo dziękuję jesteście super:):):

Gość resztka123455667
w drugim cyklu sytuacja sie powtórzyła, to samo, zabarwiony krwią, a teraz po owulacji już ok, kurcze tak myślę że jednak chyba nie wszystko w porządku, i muszę sie do gina wybrać, czy ktoś tez rak miał? może któraś z was miała podobnie?

Gość ja mialam
ech, ja tez mialam cc, krwawilam dluuuuugo, roznymi kolorami, raz czerwony, brazowy smietankowy, potem przerwa, znowu, ach ze 3 miechy sie meczylam, bylam u lakarza, badal, wszystko bylo jak najbardziej ok. ale warto pojsc na badannie czy wszystko lkadnie sie goi.

Gość resztak12345567
dziękuję, martwi mnie ze niedługo już będę pół roku po cc, miesiączka normalna, bezbolesna prawie, wszystko super, tylko ten śluz płodny zamiast biały to z krwią, zapiszę sie jutro na wizytę