jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 27, 2008 I ile mniej więcej to kosztuje? 20, 30, 50zł??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 27, 2008 Hej, no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Marzec 27, 2008 jubiler u którego kupowany był pierścionek powinien to zrobić za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Marzec 27, 2008 meaaa ma rację, ale każdy jubiler to zrobi - koszt ok 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 27, 2008 Ale muszę zmniejszyć u innego, bo kupiłam go zagranicą:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź raczej do złotnika Napisano Marzec 27, 2008 zrobi to od ręki, czekałam jakieś pół godziny koszt 20zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ty decha jeszcze żyjesz Napisano Marzec 27, 2008 .chodziły plotki że rzuciłas się z mostu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wredota ruska Napisano Marzec 27, 2008 mnei zmniejszyli za darmo, ale to byl zareczynowy i kupiony u nich za slone pieniadze. a ty deska musisz pewnie placic, bo na zareczona to nie wygladasz... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 27, 2008 Nie wyglądam, bo nie jestem. Poza tym zawsze jak się kupuje pierścionek to rozmiar dopasowują za darmo. Tyle, że mi chodzi o zmniejszenie pierścionka, który już jest kupiony. Nie wiem, czy to się da zrobić wszędzie. A gdzie ja znajdę złotnika...:O Za dużo zachodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach