Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaja11223

a ja go kocham a on się żeni

Polecane posty

Gość zaja11223

a tak poza tym jego laska jest w ciąży, ja wiem że was to nic nie obchodzi ale komuś musiałam powiedzieć

Gość asdfgjklk
wyboru dokonał... zakłada rodzinę, więc stracony ;)

Gość na pewno nie wiesz
a go kocham, on jest z inną. długo. oczywiście to mój były. spoedziewam się, że lada chwila się zaręczą i słabo mi jak o tym pomyślę trzymaj się jakoś :*

Gość zaja11223
tylko hmm tak to sie jakoś szybko potoczyło , cały czas myślałam że ja mam jeszcze czas mu to wszystko powiedzieć , że mi zależy że .... no wiecie, a tu sie dowiaduje od jego siostry ,że no zaliczył wpadkę z dziewczyną z którą był 3 miechy i no w sierpniu ślub będzie,,,, bosze co za beznadziejny dzień :/

Gość żena mloda
Sarkozy si našel náhradu za manželku Ani ne dva měsíce po rozvodu byl francouzský prezident spatřen ve společnosti bývalé supermodelky a nyní zpěvačky Carly Bruni. FRANCIE. Novináři si o víkendu mimořádně smlsli. Nicolas Sarkozy to bez ženy nevydržel dlouho a po jeho boku se objevila celebrita Carla Bruni, kterou Francie především zná jako supermodelku, která přesedlala na pěveckou dráhu. Včerejší média si doslova pohrála s různými teoriemi, jak pravděpodobně k seznámení došlo, nicméně francouzského prezidenta dalších masáží ani v příštích dnech neušetří. Některé magazíny již mají údajně naplánovanou speciální titulní stránku á la romantika po francouzsku. Prezidentský palác prozatím informace odmítl komentovat. Sarkozy však bude muset používat svůj šarm, peněženku a intelekt opravdu důkladně, neboť Carla Bruni není žádná „cuchta“ od vedle. V minulých dobách ji média zachytila ve společnosti takových hvězd, jako jsou Mick Jagger, Eric Clapton, Kevin Costner či magnát Donald Trump. Původem Italka, která nyní žije ve Francii projevila své sympatie k Sarkozymu již v říjnu. Tehdy na svém koncertě otevřeně podpořila jeho kontroverzní imigrační zákon. JAN ČERNÝ

Gość zaja11223
hyh taaa a po polsku sie nie dało?

Gość zaja11223
pytam się czy można to po polsku?