Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredota ruska

francuski - kto mi cos przetlumaczy? proooosze

Polecane posty

Gość wredota ruska

Je suis née le 1 février 1987 à Lublinen Pologne. Je suis allée ou lycée de 2003 à 2005. En 2006 j’ai réussii à passer mon bac. À 20 ans j’ai suivi des cours d’anglais. En 2003 je suis devenu étudiante on Biotechnologi á l’Académie d’Agriculture. J’ai pu realisér ma prémiére ambition : j’ai la possibilite de appréndrée à faire du cheval. Pendant j’ai apris le franças. Je me suis préntée à cours de condnite automobile. Les cheval m’a toujours fascinée.

Gość wredota ruska
ludzie zlitujcie sie nad miernotą z francuskiego :(

srednio sie znam ale cos niecos: urodzialm sie 1 lutego 1987 w lublinie. chodzila do liceum od 2003 do 2005. w 2006 zdalam mature. w wielku 20 lat cos tam z kursem angielskiego. w 2003 zostalam studentka biotechnologii na akademii rolniczej. chce zrealizowac moja glowna ambicje: nie wiem.

ze na koniach chce sie nauczyc jezdzic czy cos... a w miedzyczasie sie uczylam francuskiego. bralam udzial w kursie na prawko. i konie mnie fascynują

urodzilam sie pierwszego stycznia w Lublinie w polsce uczeszczalam do liceum..............w tym i tym orku udalo mis ie zdac mature w wieku 20 lat uczesczalam na kurs angielskiego w 2003 roku dostalam sie na wydzial biotechnologi na akademi rolniczej po raz pierwszy mialam okazje realizowac sie nauczylam sie jazdy konnej i uczylam sie francuskiego zrobilam prawo jazdy a konie nadal mnie fascunuja:D tylko to trzeba tak przetlumaczyc zeby wszystko mialo rece i nogi:D