Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka71

wieksze piersi dzieki tabletkom ?!

Polecane posty

Gość lenka71

Witam czy używał ktoś może tabletek powiekszajacych piersi ? sa jeszcze kremy i herbatki,ale czy to działa ?

Gość lenka71
nio mam 26,tak właśnie przegladałam na allegro i sie zastanawiam czy to działa

Gość tabletki antykoncepcyjne
tak hormony powiekszaja mi o 1 rozmiar ale jak przestaniesz brac to z powrotem obwisną:P

Hmm...koleżanka stosowała i mowiła że jej ujęrdniło biut. Ma 25 lat. Chociaz nie jestem pewna czy bust-up powieksza ale mozesz sprobowac.

lepiej nie pakowac sie w tabletki i takie specyfiki bo obciążaja wątrobę ja radzę stosować kremy ujędrniające i ćwiczyć mięśnie klatki piersiowej nie wazny rozmiar, wazne aby były sliczne i jędrne;)

Gość lenka71
no dokładnie na rozmiar nie mam co płakac ale jesli chodzi o jedrnosc to niestety po dziecku ja straciłam :( a jakies macie fajne kremy juz sprawdzone ?

Żadne kremy ani tabletki nie wpływają na jędrność skóry. Nawet jak Ci coś ją napnie na 10 minut, to potem oklapnie a zniszczysz sobie skórę:O Najlepiej na jędrność skóry działa brak jakiejkolwiek ekspozycji na słońce. Dobry stanik o odpowiednim obwodzie. I długotrwały wysiłek fizyczny, tzn. dłuższy trening kilka razy w tygodniu, który pobudza krążenie krwii w najdziwniejszych miejscach, oczywiście również w skórze.

Gość lenka71
ciezka sprawa, mi sie wydaje ze to zalezy od skory nie na wszystkich to samo działa

Gość lenka71
widze nikt wiecej sie nie zna

Gość asdfgjklk
wolę coś na zmniejszenie :O mam rozmiar 75E i nic przyjemnego dla mnie to nie jest, dla męża owszem, "zaje.biście", ale mnie wkurzają

Gość lenka71
nio wiem co to znaczy przed ciążą miałam ponad 75 D a przy tym figura osy,teraz juz nie chcem tak duzego biustu tyle ze po karmieniu juz nie jest taki jedrny :(

Gość lenka71
dobranoc:)

Gość lkkhjhhhk
podtrzymuje

Gość kokoszka1985
podtrzymuje

Gość frukty frukty
pomozcie!!!!! pomyslilem i zamiast etopiryny zazylem te tabletki do powiekszania mojej siostry jak teraz ukryc niechciane cycuchy? :(