Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggddaaa886532302

kochałam sie z arabem i teraz nie potrafie czerpać

Polecane posty

Gość jadna taka ciekawa
hmmm ze cwaniak ?? nie kazdy jest cwaniakiem w polsce tez jest duzo "cwaniaków" ale ta religia to tragedia jest normalnie !!!!

Gość do NAtalia23333333
Czy on nie był przypadkiem syryjczykiem. Z jakiego miasta? Pytam, bo ja miałam bardzo podobny przypadek.

Gość widze ze temat umarl
ale to jest swieta prawda, araby sa w lozku fantastyczni, doslownie plona....heh....az mi ciarki na same wspomnienie przychodza...

Gość daje dupy arabom
z doswiadczenia wiem, ze nie dosc ze robia cudownie sex to przewaznie sa super wyposazeni ;)

Gość a ten moj nawet nie mial
takiego wielkiego....ale jak on to robil ze bylam wniebowzieta to nie wiem...z moim obecnym nawet do orgazmu dojsc nie moge...:(( Ale bardzo go kocham i nie zamienie nawet na temperamentnego araba;-)

Gość bylaaraba
Bylam zwiazana z arabem i przez caly ten czas czulam sie jak ksiezniczka. Nigdy wczesniej nie spotkalam gentelmana chocby w polowie takiego jak on. Lozko...Kosmos. Powaznie. Po tamtym trudno mi sobie wyobrazic seks z kimkolwiek innym. Ogien. Mam 30 lat i kilka zwiazkow za soba ale teraz wydaje mi sie do czasow araba nie wiedzialam co to prawdziwy seks. Szczerze polecam wszystkim dziewczynom (wolnym oczywiscie).!!!

Gość zona araba
czy wy myslicie , ze arabowie robia wszystko to co jest w koranie napisane....?...jeszcze dlugo nie

Gość Natalia222222
Hej odpowiadam ktos mnie pytal on byl z Libanu, minely juz 3 miesiace, i zaluje tego, ze tak wtedy uleglam. Ale na szczescie tylko raz. To jak oni caluja jest niesamowite, zaden facet mnie tak nigdy namietnie nie calowal. Pozniej do mnie jeszcze dzwonil, wysylal smsy ale go olalal tak delikatnie nie po chamsko, toche zaluje ze nie bylam bardziej chamska. Zadzwonil i spytal czy dalej chce byc bosem i rzadzic ja mowie ze teraz juz nie wazne i przestal mnie interesowac, i zyczylam mu milego zycia. Ja szczerze mowiac nie widzialam ze jest arabem, gdy sie dowiedzialam strasznie zalowalam, ze zachowalam sie jak przyslowiowa puszczalska polka ale cuz.. Liban niby 45% chrzescijanow , ale panstwo rzadzi sie prawami muzulmanskimi, Cyzli kobieta----sluzaca, ma siedziec cicho i byc posluszna.. Szkoda ze tacy pojebani oni sa, nigdy wiecej (choc chcialabym kiedys)

Gość nie jestem rasistką ale
nie mogę zrozumieć co was tak w tych śniadych muslimach kręci. Oni są obleśni!!! Takie przylizane pedałki i w dodatku w większości kurduple :P

Gość co nas kreci
To rzecz gustu, kazdy ma prawo do wlasnej oceny. Czego na pewno nie mozna powiedziec o statytstycznym arabie, a szczegolnie o tych ktorzy przyjezdzaja w roznych celach do europy, to ze sa oblesni. W wiekszosci sa to mezczyzni bardzo, czasem wydawaloby sie az nawet przesadnie dbajacy o urode. Naprawde czysci. Abstrahujac od normalnych zabiegow higienicznych, myja oni swoje ciala 5 razy dziennie przed kazda modlitwa. I nie jest tak ze arab przeleci wszystko co mu sie nawinie. Przywiazuja on i duza wage takze do higieny partnerki. Potrafia ich odstreczyc takie wydawalobysie drobnostki, z ktorymi nasi europejscy przyjaciele nie maja zadnego problemu, np nawet zbyt dlugie wlosy na przedramieniu itp. Co nas kreci w muzulmanach? Kobiecie ktora zajmuja takie pytania polecam przelamac swoje uprzedzenia i sprobowac spotkac sie z jednym z nich. Niekoniecznie po to by uprawiac seks, bo na jakosc tego to akurat wyznanie partnera ma najmniejszy wplyw. Na swiecie jest ponad miliard muzulmanow, tyle samo co chrzescijan. Nie tylko arabowie sa muzulmanami, nie kazdy arab jest muzulmaninem. Nawet twoj sasiad z 2 pietra albo listonosz moze byc muzulmaninem. Pisze to bo niektorzy wydaja sie byc w tej materii kompletnymi ignorantami....

caryca Katarzyna też kochała się z arabem czystej krwi, i na zdrowie jej to nie wyszło......

Gość hmmm.........
a ja zanim zrobiłam to z moim arabem byłam z nim ponad rok i powiem jedno tak czułego i troskliwego mężczyzny jeszcze nie znałam, umiał sprawić że czuje sie kochana i wspaniała, a najbardziej mnie urzekło jak się spytał czemu tak nie lubię swoim stóp, będę je tak długo całować aż je polubisz i tego brak naszym mężczyznom bo żaden mnie jeszcze tak po stopach nie scałował których tak nie lubie

No,no... Ja to mam tu spore doswiadczenie w tym temacie. Z Arabami tez sie kochalam. Sa super. Jesli moge powiedziec cokolwiek o Polakach w lozku, to (bardzo mi przykro,naprawde, chcialabym aby bylo inaczej) sa najgorszymi kochankami. :(

Gość akeweroyugbnv
A co oni takiego konkretnego robili w tym łóżku, jeśli można wiedzieć?

Moje zdanie sie nie liczy? Ja nie mam pochwy rozciagnietej tak jak myslicie. Jestem ciasna, mam male, ladne wargi sromowe i jestem bardzo zadbana. Myslicie, ze jak ktos sie seksi dla kasy to od razu musi miec piczke rozciagnieta? Nic bardziej mylnego. Cwicze miesnie kegla, zaciskam je przy kazdym stosunku, a jak sie nie znacie, to prosze sie nie wypowiadac. A seks z Arabem byl super, bo oni maja penisy obrzezane, bardziej zadbane, myja sie po kazdym pobycie w toalecie, wiec zapach tez jest inny, jest po prostu bardziej higienicznie. Nie ma tak intensywnego jak u innych facetow odoru uryny lub brudu na penisie, jest czysciutko. Poza tym Arabowie sa czuli, bardziej kulturalni, gentlemani, bardziej skupiaja sie na przyjemnosci kobiety niz na swojej i moga baaaaaaaaaaaardzo dluuuuuuuugo. Zazdrosni polacy moga wyladowywac swoja zlosc w ubikacji, albo przy komputerze, tak myslalam....

coś za bardzo podejrzanie się tymi arabami zachwycasz miła dziwko być może młoda, i za szczegółowo opisujesz swoje umiejętności i te arabskie plusu. Jeśli miałaś za partnerów polskich meneli to sie z tobą zgadzam, bo ja nie jestem arabem, a załapuje się na wszystkie te zachwyty nad arabami. Należy podnieść poprzeczkę i dawać kulturalnym ludziom a nie menelom i łajzom z pod budki z piwem, dziwko25

Gość popieram przedmówcę

Gość hahahaha żalosne jesteście D
To co wy o arabach piszecie to nie jeden polak potrafi :D Tak sie sklada ze ma faceta polaka i moze długo, długo , długo i jest bardzo dobrze wyposazony. W łozku jak i po za łożkiem jest czuły i kochany. Wy z arabami macie tylko dobry sex bo do niczego innego sie nie nadaja :D Zwiazek z arabem ??!! hahahahhahhahahhahahha paradia. Wiec drogie panie jak chcecie to sobie z arabów korzystajcie, bo sa chetni i mozna ich szybko odstawic. Ale partnera to radze szukac wsród polaków. Mozna znaleśc cudownego czułego i namietnego kochanka, super partnera w zyciu codziennym :)

Gość szilvia
Zgadzam sie z wypowiedzią w temacie :) arab w łożku jest niesamowity :) obecnie jestem w stałym związku, kochamy sie, mój partner jest cudowny, czuły, dba o mnie, prawdziwy ideał :D ale i tak wciaż pamietam ten czas kiedy byłam z arabem :) seks którego nie zapomne do końca życia! Trudno okreslic w czym tkwi różnica, ale zdecydowanie jest!!! Żaden Polak czy inny Europejczyk nie potrafi tak porwac kobiety, zaspokoic jej najskrytszych pragnień, których czesto sama sobie nie uświadamia!

Gość Anitaarabporwalmidziecko
A ja mieszkam w hitlerowie i miałam kilku arabów żaden nie doprowadził mnie do orgazmu Polacy dużo lepsi i włosi

Gość antyarab
tak,tak....staraja sie bo nareszcie biala doope wyrwal i moze zamoczyc,dla nich zwiazek z biala to tak jak wygrac w lotka:) kiedys chcieli wejsc za pomoca szabli do europy dzis robia to za pomoca doop naszych rodaczek i innych nacji europejskich.... a przeciez w jego zylach plynie ta sama pierdolona krew jego przodkow ktorzy wycinali cale polskie wsie,moze nawet kogos z twoich przodkow.....i badz tu madry! wszystkie wojny poszly o doope.....kobiety to zakaly ludzkosci ale to moje zdanie....

do autorki , skoro seks z arabami taki super (choć to zwykłe uogólnienie w stylu każdy rusek to pijak a polak złodziej a akażda niemka brzydka itp) a nie chcesz się wiązać bo araby to skurwysyny (też stereotyp) to proponuje zostać ekskluzywną dziwką np w egipcie lub tunezji w jakimś dużym mieście. i kase zarobisz i przyjemność będziesz mieć tylko nie wiem co ich religia mówi o dziwkach i czy je też muszą sumiennie zadowalać w łóżku,,,hm

dziwka25 ocenia jakość kochanków na podstawie swoich klientów:D swoja drogą gratulacje że pozwalasz sobie wsadzać i obciagasz fiuta "śmierdzącego uryną i brudem" hahahhahaha sądząc po tym jaką opinie maja w polsce mężczyźni o dziwkach to nie dziwne że jak płacą to wymagają i im ma być dobrze a nie tobie i sie nie wysilają...więc ocenianie według twoich klientów to żaden wyznacznik bo zapewne zadziałął jakis mechanizm odmiany za każdym razem jak rozkładałąś nogi przed obcokrajowcem, szczególnie innej rasy niż biała,....

Gość Araab
Byłaś kompletnie do doopy 🖐️

Gość jasem
hmmm A ja niestety zaczelam od araba. To prawda ze sa czarujacy i bardzo mili. A to ze sa dobrzy w lozku to lata praktyki bo nie mysl ze potrafia zyc tylko z jedna kobieta!!!! A do tego nigdy nie ustepuja, wlasnie nie moge sie jednego pozbyc... spragniona polaka :)

miałbym opory co do wiązania się z dwoma typami kobiet: 1) takimi, które miały więcej partnerów niż jak partnerek (tak, wiem - to zalatuje patriarchalnymi naleciałościami, ale co zrobić) 2) takimi, które miały stosunek choćby z jednym Arabem - taka byłaby skreślona od razu dodam, że szczerze mnie bawią wyznania kobiet lejących żale w tok-szołach czy na forach dyskusyjnych, które "sparzyły" się Arabami :D nawiązując do wszystkich tych "ochów" i "achów" na temat seksu z Arabami - a mówi się, że to faceci zwykle myślą genitaliami... :O

Gość zwykle na czarno
owszem,może i arabowie są dobrzy w łóżku,może zadowolić kobietę to dla nich rzecz najważniejsza,ale mało która wie czemu oni lubią sobie używać z cudzoziemkami nawet podczas ramadanu-bo dla nich to nic złego a druga sprawa-jesteśmy dla nich kobietami nieczystymi.

Gość 3afroto
hi, pozdrawiam