Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek2888

Niby-szkolenia niszczą związki

Polecane posty

komiczne przywołuję Cie do porządku proszę to co masz wyrazić, wyraź milej ;) ubieraj w piękne słowa, przeciez wiesz że kobiety wrazliwe sa z natury i niejedna pójdzie sie powiesić zaraz ROZKAZ

..."ci okropni mężczyzni zazwyczaj na tych koszmarnych szkoleniach nie sypiają ze sobą" bo są kobiety, które tez myślą dołem, swój na swojego trafi:P no a po coś ten alkohol na tych szkoleniach jest..a faceci jak gustuja w kobietach o "małpim móżdżku" to o czym my tu gadamy...:P ja nie generalizuje, odpieram atak:P

juz sie poprawiam :P prawdą jest, iż nadobne białogłowy na konferencyjach wszelakich swoje wdzięki innym kawalerom oferują i gdy tylko poucztują, mięsiwa smacznego pojedzą a wina przedniego popiją, ogromna fantazyja je bierze, przez co łatwą zdobyczą się stając, a chuciom swoim nie odmawiając, w ogromną dymfacyje wpędzić mnie potrafią :P

"a faceci jak gustuja w kobietach o "małpim móżdżku" to o czym my tu gadamy..." po alkoholu najtęże mózgi zmałpieć potrafią :) zreszta do udanej penetracji mózg nie jest najbardziej istotnym elementem :P

No wasciepanie, widać że język Mickiewiczowki nie tak do końca zanika, no moze to nie 13-zgłoskowiec ale brzmi zacnie:) ..."ogromna fantazyja je bierze" bo jak w tekscie piosenki: fantazja, fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic sie, aby bawić sie aby bawić sie na całego... "zreszta do udanej penetracji mózg nie jest najbardziej istotnym elementem" moze nie najbardziej istotnym, ale jak najbardziej pożadaną czescia składową udanej "konsumpcji":P

"moze nie najbardziej istotnym, ale jak najbardziej pożadaną czescia składową udanej "konsumpcji"" hmmm ujmę to tak - facetowi jest i tak wszystko jedno :P

Gość Skalemminnella
Na szkoleniach się pierdolą i nikt tego nie zmieni jeśli kogoś jara sex grupowy z alkoholikami :). A potem jakby nigdy nic taki mężuś, chłopak, laska, żona, konkubina i inne ścierwa wracają po udanym dupczeniu spowrotem do swej drugiej połówki, którą zapewniją o swej miłości i wstrzemięźliwości sexualnej na ów szkoleniu :O Szkolenia są organizowane w celu: skurwienia się, nabywania nowych doświadczeń sexulanych oraz upicia się niekiedy do nieprzytomności :( Szkoleniowcy składają się z jebaków i kurew!!! Kto tak nie uważa nie zna firmowego życia:( Nie łudźmy się ,,zakonne szkolenia" to zwyczajna fikcja.

"ujmę to tak - facetowi jest i tak wszystko jedno " bo faceci są prości w obsłudze i wyłączanie myślenia jest im nawet na rekę, a chuć trzeba zaspokoić bez zbędnych ceregieli:P ehh...

"a i korona z głowy nie spadła zapewne" brzdęknęła jak dzwon! Prawie mi dziure w klepce zrobiła... A to dość drogi palisander, wiec jednak nie opłaca sie być miłym :P

Gość szkol lenie
etam, jak byłem ostatnio na szkoleniu nie było żadnego seksu. ot kulturalnie każdy sie schlał w trupa i poszedł spać.

"bo faceci są prości w obsłudze" to najwiekszy błąd myslowy jaki popełniaja kobiety - uwazacie ze brak idiotycznych dylematów i totalnego chaosu wywolanego permanantnymi hormonalnymi zmianami nastroju jest prostotą :D

"etam, jak byłem ostatnio na szkoleniu nie było żadnego seksu. ot kulturalnie każdy sie schlał w trupa i poszedł spać" ale my nie mówimy o szkoleniach "Jak wyjść z alkoholizmu" lub "Jak założyć własny klub seniora" tylko o takich firmowych :P

"uwazacie ze brak idiotycznych dylematów i totalnego chaosu wywolanego permanantnymi hormonalnymi zmianami nastroju jest prostotą" dla mnie to oznacza Wasze uprzywilejowanie... no i nie zgozę sie zmiany hormonalne nie są permanentne tylko cykliczne:P

Gość szkol lenie
w dziwnych firmach pracujecie

często jeżdżę na szkolenia, fakt, że wieczory integracyjne wyprawiane sa hucznie i srogo zalewane alkoholem, niemniej nie byłabym w stanie sie uchlac do tego stopnia, żeby ktorykolwiek z moich współpracowników wydał mi sie na tyle atrakcyjny, żeby mieć na cokolwiek z nim ochote- dla mnie sprawa podobnie jest obrzydliwa jak kazirodztwo:/

jak macie ochotę się puścić to nie róbcie tego w pracy- na samą myśl robi mi się niezręcznie:)

Doprawdy - to zalezy od tego jaka to jest korporacja... jesli masz taką fabryke szczurów w ktorej banda japiszonów i japiszonic przesiaduje po 14 godzin w pracy nie mając czasu na życie prywatne, to jebią sie miedzy sobą jak króliki... a w normalnych firmach nie ma takich sytuacji

może rzeczywiście dlatego, że pracuję w normalnej firmie jestem normalna:D coś w tym jest;)

Gość kwiatek2888
Przecież to tylko tak zwane szkolenia. I tak wiadomo, że każdy jedzie tam się zabawić. Wielkie mi szkolenie kilkudniowe.... jakby takowego nie można było zrobić na miejscu.

no cóż kobieta zmienną bywa:P i przynajmniej życie jest urozmaicone aha a faceci to swoich cyklów może nie maja....ale fochy jak najbardziej:P ale o tym sie nie mówi głośno...

>> Przecież to tylko tak zwane szkolenia. I tak wiadomo, że każdy jedzie tam się zabawić. Wielkie mi szkolenie kilkudniowe.... jakby takowego nie można było zrobić na miejscu. Dostrzegam nutkę zazdrości :classic_cool:

Rzeczywiście można by było na miejscu, ale skoro sa pieniądze na wyjazdowe imprezy to zawsze przy okazji można jeszcze coś zwiedzić.

Gość kwiatek2888
A nie lepiej kasę wydaną na balangę, wydać na podwyżki???

Bo ludzie to teraz żadnych zasad nie maja , wszystko im jedno z kim , jak i gdzie byle sie bzyknąć.:D Seks teraz to taka sama rozrywka jak każda inna. Zdziczenie i rozluźnienie obyczajów:D . I dodam , ze to dotyczy obu płci .

kwiatek- niestety to inny fundusz jest i nie można w ten sposób przesuwac środków:D