Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek2888

Niby-szkolenia niszczą związki

Polecane posty

Gość kwiatek2888

Mój facet non stop jeździ z pracy na szkolenia, które kończą się imprezami do późnych godzin nocnych. Mam dosyć:-(

Gość ja tez jezdze i co w tym zlego
nie niszczy to mojego zwiazku ;)

nie chciałbym tutaj nic sugerować, ale koleżanki mąż też jeździ bez przerwy na szkolenia, imprezy a to się kończy zazwyczaj zdradą...niestety

Gość ja tez jezdze i co w tym zlego
a mi zdrady nie w glowie... wiec nie wiem skad okreslenie, ze "zazwyczaj" ;)

ja głównie teraz miałem na myśli kolegę, jeżeli Was ti uraziło to szacuneczek :)

:o No i co z tego, ze sie doksztaca i podnosi swoje umiejętnosci? To chyba dobrze 🖐️

Gość Yvonne X.
firmom o to chodzi by niszczyć rodziny i wiązać pracowników ze sobą przez stwarzanie warunków do okazjonalnego seksu pracowniczy

Co za drydymały wygadujesz? :o W burdelach może i tak jest, ale nie w normalnych firmach.

Gość kwiatek2888
Nie twierdzę, że mój facet mnie zdradza... ale bardzo bardzo nie lubię tych kilkudniowych tzw. szkoleń, gdzie szkolenie trwa do 15-tej a potem chulaj dusza...

>> gdzie szkolenie trwa do 15-tej a potem chulaj dusza... I to jest własnie najpiękniejsze :classic_cool:🖐️ Integracja ;)

Gość a ja lubie te swoje szkolenia.
to co juz sie zabawic nie mozna?? A zabawa znaczy sie zdrada od razu? Co to za zwiazek jak nie ma sie 100% zaufania do partnera ;)

Gość kwiatek2888
Ależ można? Tylko czemu nie z własną kobietą kiedy jest możliwość i okazja??? Mieliśmy okazję na różne wyjścia to on... nie lubi, nie chce, nie umie tańczyć... Jakoś na tych walniętych szkoleniach umie:-(

>> Tylko czemu nie z własną kobietą kiedy jest możliwość i okazja :o Bo to jego praca, na szkolenia wysyła go pracodawca i to są obowiązki, a nie przyjemności.

Gość kwiatek2888
Tańce, chulańce po szkoleniu to chyba nie obowiązek...

Weź kobieto sięgnij do teorii zarządzania i poczytaj jakie znaczenie dla kultury firmy, stosunków pomiędzy pracownikami, czy na atmosferę w pracy mają własnie takie nieoficjalne inicjatywy integracyjne :o Masz pretensje nie wiadomo o co :o

Gość a ja lubie te swoje szkolenia
a ja na tych szkoleniach robie to co lubie i to samo moge robic z moim partnerem ;) Tylko, ze on akurat nie lubi piwa ;) Skad wiesz co robi na szkoleniu, jak Cie tam nie ma :P

Gość kwiatek2888
Nie wiem, mam mało bujną wyboraźnię.

Gość kwiatek2888
Spokojna Twoja ..... Poprostu mnie to wkurza i tyle.

Gość kwiatek2888
I nie musisz być niemily/a.

niepotrzebnie sie rzucasz autorko - facet pojedzie, puknie jakąś kolezanke a potem skruszony wróci i jeszcze bedzie dla Ciebie milszy - same zalety :P

Gość kwiatek2888
Jeśli macie tylko tyle do powiedzenia to lepiej nic nie mówcie.

rok pracowałam w firmie, w której co miesiąc były \"szkolenia\" 3 dniowe wyjazdowe. co tam się działo.... dorośli ludzie, mężatki, żonaci... jak spuszczeni ze smyczy.... dupska musiałam pilnować, żeby się nikt nie przykleił :o już powoli traciłam rachubę kto z kim w firmie jeszcze nie spał...

Gość 433
komiczny ma penisa zamiast mozgu, wiec nie bierzcie jego wypowiedzi na powaznie

albo doświadczenie w "integracji" na szkoleniach:P A odnośnie tematu to impreza po szkoleniu od 15 do późnej nocy brzmi podejrzanie, ale czego ocy nie widzą tego sercu nie żal...:P

"wypowiedz komiczne to przykład na to czym myślą mężczyźni." nadmienie tylko o takim małym drobiazgu - ci okropni mężczyzni zazwyczaj na tych koszmarnych szkoleniach nie sypiają ze sobą :P Co wiecej - na wszystkich kurvva-szkoleniach, konferencjach-jebnięcjach i zgromadzeniach-dupczeniach, na których byłem to wlasnie te przykładne panienki, które w domu maja zasady i głoszą je wszem i wobec, dostawały małpiego rozumu... Kazdy wie - kobieta pijana, dupa sprzedana :P