Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek2888

Niby-szkolenia niszczą związki

Polecane posty

kwiatek- nie nie, szkolenia sa organizowane w celu podniesienia pracowniczych kwalifikacji...natomist krzywdę mozna komus zrobić dając na takim szkoleniu .upy:0

Gość kwiatek2888
A co to za szkolenie po którym nawet papierka nie ma?????

"A co to za szkolenie po którym nawet papierka nie ma" ależ jest - instrukcja do testu ciążowego :P

Gość kwiatek2888
Szkolenia to zabawa pod nazwą "szkolenie". Cradlleofiltka czy jak ci tam :-D

jak nie podchodzi się do związku poważnie, to wszystko może być "impulsem" do zdrady, szkolenie, urodziny kolegi, piosenka Szymona Wydry itd.

kwiatek2888 - proszę nie przekręcać świadomie mego zacnego name, bo zaraz nie zachowam się jak wysoce dystyngowana kobieta i jak zechcę to dotrę do Ciebie przez najmniejszą dziurę to było pierwsze ostrzeżenie Amen

,,jak nie podchodzi się do związku poważnie, to wszystko może być \"impulsem\" do zdrady, szkolenie, urodziny kolegi, piosenka Szymona Wydry itd.,,------- i ja bym tą puentą zakończyła te żałosne popierdułki zwane dyskusją kafeteryjną. :D

jak dla mnie takie wyjazdy to ideał :) kiedy bywam czasem wolny od obciążeń (kobiet :P ) doskonale się na nich bawiłem z gorącymi mężatkami :P na kóre mało zapobiegliwi mężowie dawno juz nie zwracali uwagi :P

Gość dzisiaj sie upije heheh
no,ja jak kiedys pojade na takie szkolenie to napewno sie upije,tej przyjemnosci sobie nie odmowie,ale puszczac sie nie bede-no dziwka nie jestem poza tym mam faceta bo jakbym nie miala to moze i bym sie zastanowila ale ze mam to go nie bede zdradzac.