Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bestyjka***

kuszenie

Polecane posty

dostałam propozycję romansu od kolegi z pracy a tak bardzo pragnę bliskość :O wiem nie powinnam , wiem praca wiem nieetyczne wiem wiem wiem.....ale chcę!!!!!! bardzo chce się kochać tak namiętnie gorąco pełnią całej mojej duszy 😭

Gość Romansująca kobieta
Ja też tak miała i się skusiłam. Z jednej strony było warto ale z tej drugiej.....

Gość 28032008poznań
dlaczego nie skorzystasz? jestes mężatka...obawiasz sie ze jak to zrobisz to zdradzisz meża i nie bedziesz potrafiła sobie spojrzec w oczy.... dlaczego brakuje ci bliskosci....?co jest tego powodem...?

Gość a co mi zrobisz
raczej ciała, a nie duszy :D

Gość 28032008poznań
do romansujacej... i jak ci z tym?potrafisz byc z nim a pozniej z mezem...

Gość powiem tylko standardowe
ty ku.rwo

nie romansuje z nim jeszcze :O ale kuszenie jest ogromne :( podoba mi się i brakuje mi cudownego sexu :( dzis przyszedł do mnie rano i opowiedział mi sen w którym główną rolę grałam ja :o mam ochotę

Gość Janek007
wydymaj go raz i zobaczysz co będzie potem!

Gość no cóż***
uważam ze powinnas sie skusić ;)

Gość ja tez miałem sen
bestyjko ...z jakiego miasta jesteś,albo napisz z jakiej części Polski?Szukam kobiety z centrum a najlepiej z w-wy.

Gość ja tez miałem sen
ewentualnie czarnego studenta z Nigerii z wielką pałą :)

jestem w związku ale od 5 lat walcze z alkoholizmem męza :( i brakuje mi ciepła bliskosci. Seks uprawiam z obowiązku :( chce posmakowac w łózku kogoś nie śmierdzącego piwem :(

Gość Romansująca kobieta
Na początku było trudno, nie potrafiłam patrzec ani na siebie ani na niego. Mam gdzieś co ludzie tutaj wypisują, to co my kobiety przeżyjemy to jest nasze, życie jest tylko jedno. Ważne aby robić to tak umiejętnie aby nikt się nie dowiedział bo wtedy nie ma ryzyka skrzywdzenia kogokolwiek, co najwyżej siebie i potencjalnego kochanka

Gość 28032008poznań
Bestyjko.Bardzo mi przykro ze tak sie porobiło.Rozumiem Cię sex namietny gorracy...taki cudowny.... Pragnienie masz wielke ale czy wystarczy Ci odwagi,czy po tym kiedy juz to zrobisz bedziesz potrafiła spojrzec w lutro nastepnego dnia...czy starczy ci sił by walczyc z tym... Rozumiem Cie ale musisz zadac sobie pytanie czy pomimo tego zdrada jest konieczna czy potrafisz z tym zyc... ja osobiscie nie walcze z alkoholozmemem zony ale walcze z nia sama bo wiem ze mnie zdradza....lecz dla dzieci dalej tkwie w tym zwiazku...tez chetnie poznałbym kobiete ktora dalaby mi poczycie bliskosci lecz niestety nie mam szczescia....

Gość Romansująca kobieta
Mój mąż nie pije, nie bije, jest na pierwszy rzut oka ok. ale..... no właśnie przedewszystkim brakuje w naszym związku blizkości, czułości itp. Ja z moim kochankiem spałam może z 2-3 razy przez 2 lata, nasz związek bardziej oparty był na czułości, zrozumieniu, blizkości itp. Ja bardziej potrzebowałam przytulenia niż sex-u i taki też był nasz związek.

Gość 28032008poznań
do romanusjacej ; Od dawnao to juz trwa? Czego brakuje ci w zwiazku z meżem...? a co daje ci kochanek po za sexem oczywiscie?

lubie sex zawsze lubiałam uwielbiam zapach męzczyzny zapach skóry dotyk rąk ale dni trzezwosci mojego męza są tak sporadyczne ze własciwie nie umiem się przełamac aby się zapomniec w czułosci do niego... chciałabym poczuc gorąco dotyku :(

Gość 28032008poznań
do romansujacej; Czy dobrze rowumiem ?rozmans juz Cie sie zakonczył.....? juz nie rozmanusjesz? wrociłas do meza?zmienił sie?jestescie juz teraz blizej? Czy kochanka miałas w pracy czy był to ktos z poza pracy gdzies kiedys poznany?

Gość Romansująca kobieta
To skończyło się jakieś dwa lata temu i trwało około dwa i pół roku. Sex z nim absolutnie nic mi nie dał, bo nie tego potrzebowałam. Jestem typem kobiety, którą trzeba przytulać, a nie traktować jak narzędzie do sex-u , bo tak włąśnie mam w domu, mąż jest dla mnie dobry (to znaczy że mnie szanuje, nie bije, zarabia pieniądze itp.) ale mnie nie przytula, nie zapewnia o miłości, ciągle krytykuje itp. A JAK CHCE SEX-U TO JESTEM NAJWSPANIALSZA, ale przecież nie o to chodzi, wspólne życie nie opiera się tylko na sexie. Doszło do tego że jako 30-letnia kobieta nie lubie się kochać. A kochanka traktowałam jak przyjaciela któremu mogę się wypłakać i on nigdy nie wymagał sex-u, wystarczyło że byłam ja.....

Julek ja tez uwielbiałamkiedys jego zapach jego dłonie jak dotykał mnie to odlatywałam nie było sexu bez orgazmu :( a dziś??? tesknie za tym :(

Gość to może gej
jak nie chcial seksu :o

Gość 28032008poznań
do romansującej ; A teraz jestes juz mezem z powrotem? Zmienił sie?....Macie dzieci?

Gość Romansująca kobieta
Tak poznałam go w pracy, skończyło się bo postanowiłam mieć dziecko (oczywiście z mężem) sądziłam, że to pomoże bardziej przybliżyć go do mnie ale niestety. Nadal jestem i mężem nadal jestem SAMA. Nawet nie mieszkamy w jednym pokoju, on ma swój ja swój, czasami do mnie przyjdzie na wiadomo co.... (żygać się chce) Jak byłam w ciąży to o czułości z jego strony też musiałam żebrać, to było strasznie upokarzające.

Gość Bestyjko
jestem warszawiakiem i potrzebuję kobiety.Gdzie mieszkasz?

romansująca?? a powiedz nie było problemów w pracy ze masz romans?:O warszawiak do warszawy mam około 150 km :(

Gość Romansująca kobieta
Byliśmy tak dyskretni, że nikt nie wiedział. Uważam że z romansami nie należy się obnosić. Tymbardziej że on też był żonaty. A teraz posypią się pewnie obelgi pod moim adresem, wszystko godnie zniosę, wiem że źle postąpiłam ale chęć bliskości była tak silna że teraz też bym to powtórzyła

ja się boję ze moze się to wydac :( podobam się w pracy nie tylko jemu :( i nie dałam się nigdy sprowokowac ale on jest taki ..... ehhhh .... :(

Gość Romansująca kobieta
Jedno co mogę ci doradzić to zrób to z głową, bo takim romansem można wiele zepsuć. Jk ja bym chciała jeszcze raz przeżyć taki emocjonujący romans i nie koniecznie z sex-em. Ale teraz jest dziecko i raczej mi nie wypada, bo jeżeli chodzi o męża to i tak mnie zauważa