Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izulka-1

Jak pozbyć sięblond pasemek????

Polecane posty

Witam serdecznie! Mam nielada problem. A mianowicie..Jestem szatynką, 3 miesiące temu robiłam sobie u fryzjera blond pasemka..i wyszło naprawde fajnie przy czym teraz mam juz straszne odrosty a poniewaz za 3 tygodnie urodze dzidzie wiem ze za bardzo nie bede miala czasu na wizyty u fryzjera itp. Chciałabym wrocic do naturalnego koloru bądź tyć podobnego. Zastanwiam sie czy jęsli kupię jakąś farbę np czekoladowy brąz to czy pokryja mi sie ładnie? czy moge to zrobić sama w domu? bo teraz mam mnostwo wydatkow i dlatego chcialabym zrobic to sama ale boje sie ze nie pokryją sie te pasemka..ehhh.,. Bardzo bym poprosiła o rade!! Pozdrawiam i życzę miłego dnia:) Iza

Gość priscilla...
możesz zrobić szmponetką, albo wogóle cały czas tak robić to nie niszczy włosów a daje ładny kolor.farba napewno pokryje, rozjaśnione włosy łapią wszystko

Dzięki za rade! Nigdy tak nie kombinowałam dlatego wolałam sie upewnic Jeszcze raz dziękuje! Macie może jakąś godną polecenia farbę w odcieniu brązu, która ładnie wygląda jest żywa i lśniąca?