Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna.g.

potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość justyna.g.

WITAM. LEKARZ STWIERDZIL U MNIE CIAZE POZAMACICZNA I TORBIEL SUROWICZNA NA JAJNIKU. PRZERAZILAM SIE PONIEWARZ MAM DPOIERO 21 LAT BARDZO DBAM OSIEBIE WCALE NIE PIJE ALKOCH. ANI NIE PALE PAPIEROSOW ZDROWO SIE ODRZYAIAM. BARDZO PRAGNIEMY TEBO DZIECKA Z MEZEM. LEKARZ KAZAL MI SIE PRZYGOTOWAC NA NAJGORSZE ALE POW ZE MOZE BYC I INACZEJ PRZEPISAL MI LUTEINE 50 I KAZAL BRAX 3XNA DOBE I NIE WIEM JAK LUTEINA ZADZIALA CZY PRZESUNIE ZAPLODNIONE JAJO DO MACICY I BEDE MIALA SZANSE NA DZIDZIUSIA CZY STRACE GO. PROSZE O POMOC JESTEM ZALAMANA A NIE ZNAM ZADNEJ KOBIETY KTORA BY COS TAKIEGO PRZESZLA I NIE MAM SIE KOGO PORADZIC. PROSZE POMOZCIE

Jest gdzieś tutaj topik o ciąży pozamacicznej, poszukaj tam na pewno ktoś ci pomoże. A z tego co wiem, to Luteina działa na podtrzymanie ciąży. Życzę powodzenia

Gość jhdfhsjnc
Luteina działa na podtrzymująco na normalną ciąże a z ciąży pozamacicznej nigdy nie rodzi się dziecko . Taką ciąże trzeba operowac albi dac leki wywolujące samoistne poronienie .

Gość ale wy jestescie
zamiast porozmawiac z lekarzem, popytac o wszystko.

ciąże pozamaciczną należy jak najszybciej przerwac ponieważ jaj rozwój stanowi zagrożenie dla matki