Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja i jej oddział

Do sprzedajacych na allegro

Polecane posty

Dziewczyny skad wklejacie zdjecia na allegro.Mam konto na fotosiku i tam pobieram kody niestety od jakiegos czasu nie chca wskakiwać na allegro i musze znaleśc inne zródło.....

plis........

alicja a ty z darmowego czy tego wykupionego- bo mi z darmowegoteż niechce pobierać a z premium pobiralo ale ja laik jestem niesamowity koszmarnie ;)

ja ostatnio robiłam przez fotosik i normalnie pobierało darmowy, nawet nie jestem zalogowana trzeba wziąć bezpośredni link do zdjęcia tylko mnie fotosik wkurza, bo nie zachowuje rozmiarów zdjęć i potem mam jedno takie a drugie srakie jak nie są proporcjonalne a moje nie sa szerokość ustawiam na 1000 px/cal ale długość jest różna najlepsze było mfoto ale zlikwidowali :( tam nie tylko zachowywał się rozmiar zdjęcia ale widoczna była nazwa imageshack jest dobry ale nazwy zdjęcia nie zachowuje i potem się wkurzam, bo nie wiem przy którym jestem...

Rafinka....www.imageshack.pl Czyli nic innego jak fotosik.p

Ja od zawsze korzystałam z fotosika,ale teraz nie wiem co sie dzieje bo poprostu nie ma zdjecia na aukcji jak wklejam,a wklejam zawsze tak samo.