Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy juz za pozno

Mysicie ze znalazłyby sie jeszcze fajne terminy na lato 2009?

Polecane posty

Gość czy juz za pozno

musisz szukać i pytać. W knajpach które słyną z dobrych wesel raczej będzie kiepsko. Ja znalazłam 3 dni temu fajne miejsce i 29 sierpnia ale mieli zajęty tylko jeden termin w sierpniu :). Myślę że to zależy przede wszystkim od sławy miejsca. Moje jest dość nowe i jeszcze nie ma opinii na necie więc chyba dlatego było wolne.

co???? paranoja z tymi terminami:O moze jeszcze rodzice powinni na zapas swoim corkom w podstawowce rezerwowac na 2020 bo moze nie bedzie wolnych miejsc?????

Aniutka wiem ze to glupie ale taka prawda. W wawie zlapalismy ostatni termin na czerwiec 2009 a rezerwowalismy w styczniu tego roku

Gość fanka aaaaa
ja tez panuje na sierpien a dokladnie na 29, wiem ze sporo czasu, ale z drugiej strony wakacje to najbardziej wziety czas na wesele ale wierze ze damy rade

Hmm ja mam ślub we wrześniu 2009 i prawda jest taka że to był ostatni wolny termin . Dodam, że nie mieszkam w dużym mieście i że lokal nie jest aż tak bardzo znany. A co do głupich komentarzy , ja wolę mieć te 1,5 roku czasu niż 4 miesiące. Przez ten czas będziemy mogli spokojnie odłożyć daną sumę .

ja jestem z Krakowa i zeby znalesc wolny termin na 2009 rezerwacje robilismy juz teraz w styczniu i juz teraz byly problemy zeby zgrac w jeden termin sale, orkiestre i zespol\"kucharkowy\" i tak niemamy tego terminu co chcielismy w pierwszej wersji (poczatek sierpnia) ale 29.08.2009 nalezy juz do NAS :)) aaaa i sale mamy za Krakowem

Gość przed świętami załapalismy się
na kwiecień. nawet maja już dawno nie było a co dopiero mowa o lecie.:o co prawda były sale, gdzie były wolne terminy letnie, ale niestety nie były to te lokale, które nam odpowiadają.

Gość lekka przesada
kolezanka ostatnio znalazla miejsce na lipiec tego roku w srednij wielkosci miescie w znanym miejscu. to raczej propaganda, a jak przychodzi cos znalezc to bez problemu. poza tym ludzie czesto rezygnuja, albo rezerwuja terminy aby pozniej je odsprzedawac. chore, ale tak jest.