Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mONIARKA

sZUKAM

Polecane posty

Gość mONIARKA

Czesc szukam godnej polecenia pralki Nie musze kupic odrazu ale chcialabym nie dlugo wymienic swoja 5 letnia na jakas inna nie wiem moze LG moze Bosch a moze Miele

Gość Alexaaandraaa
Wybrałaś bardzo dobre firmy to wszystko jedna jakość, więc napewno jak wybierzesz Lg czy Miele to się nie zawiedziesz

Gość Kaferka
no mam nadzieje ze wszytko bedzie ok, ale tak naprawde to dalej nie wiem czy Lg czy miele:)

Gość kwiecista 2
5 miesiecy temu kupiłam pralke lg WD12390ndk ,ona ma 5 kg.pojemnosci ,jest bardzo cicha ma klase energetyczna A+, ma też taki program baby care ,no i tam wiele innych jeszcze programów ,ale co moge potwierdzic to to ze bardzo cicho pracuje

MIELE I TYLKO MIELE :) najlepsze pralki, naprawde, sa the best, moja mama ma, ciocia, chrzesna, mama mojego chlopaka rowniez :) , zainwestujesz, ale nie pozalujesz! i ja tez w przyszlosci kupie ;) dodam tez ze swojego czasu jak bylam w niemczech to w tych takich pralniach co mozesz przyjsc i wyprac byly pralki Miele- i prały nooooon stop i nic im sie nie dzialo, nie do zdaracia, sa super :)

Gość Jaśka_waw
To ja Ci moge polecić taką jedną z lepszych pralek, LG wd14440fds. ma inteligentny system prania, elektroniczne sterowanie, odświeżanie parowe, pranie parowe, to nowość. Poza tym płukanie antyalergiczne, naprawdę super

Od 10 lat użytkują Siemensa. Bezawaryjny, działa jak ta lala. W tym samym czasie kupiłam też lodówkę tej firmy. Również polecam.

Gość ja wlasnie........
tez mam miel i nie zamienilabym jej narzadna inna:) polecam z czystym sumieniem:) sa super