Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackFlower27

Naćpany randkowicz netowy...

Polecane posty

Gość BlackFlower27

Jak myślicie,czy niektórzy mogą być uzależnieni od ciągłego zaglądania na te portale? Mam znajomego,który-jak sam mówi-jest w bardzo dobrym związku,ale net jest usiany jego anonsami...mówi że lubi tam zaglądać,czasem z kimś pogadać i zobaczyć jakie robi na innych wrażenie i nic ponadto. Ciekawe czy można w to wierzyć? Czy facet może faktycznie uzależnić się od tego,czy takie "hobby"zawsze stanowi spore zagrożenie dla związku?

facet musi się gdzies dowartościowac, jesli nie spełnia się w pracy, w łóżku..to być może daje mu satysfakcje kreowanie się na super faceta w necie bo w realu wiadomo, że nie daje rady:/

Gość BlackFlower27
No dobra...przyznaję się bez bicia...chodzi o mojego faceta. Tysiące razy prosiłam go,żeby już tam nie właził a on wciąż powtarza że tylko sobie tam gada i zbiera jakieś punkty....prawie cały czas spędzamy ze sobą,więc mam nadzieję że nie spotyka się z tymi dziewczynami. Twierdzi,że mnie kocha..czuję to i obiektywnie oceniam że jest nam razem dobrze. On ma profile nawet na zagranicznych stronach,zamieścił tam swoje najlepsze zdjęcia jeszcze sprzed kilku lat(kiedy naprawdę dobrze wyglądał)...no jak ja mogę spać spokojnie? On twierdzi,że to taka jego głupota,już raz się przez to rozstaliśmy ale wróciliśmy do siebie(z jego inicjatywy). Jest uparty jak muł,nie trafia do niego że po prostu jestem zazdrosna...:-(

Gość kwiatek2888
Wspołczuję Ci:-(

Gość BlackFlower27
No ja sobie też współczuję...ale okazuje się,że już niejedna moja znajoma odkryła w sieci anons swojego chłopaka lub męża-a było to czymś czego spodziewała się najmniej! Jak to jest? Co się dzieje z tymi chłopami (i nie tylko?)

Gość kwiatek2888
Załóż też pare profili, zobaczysz jak go to ubodzie:-)

Gość BlackFlower27
Kurczę,najgorsze jest to że on to wszystko traktuje jako niegroźną zabawę i dziwi mi się że ja tak się tym przejmuję...

Gość kwiatek2888
Bzdura jakich mało. Każdy facet buszujący po randkach internetowych powie, że to niegroźna zabawa, żeby tylko kobieta mu nie robiła awantur i żeby uśpić ich czujność...Znam takich, którzy zapierali się, że to tylko nic nieznacząca zabawa, zdradzali swoje kobiety na prawo i lewo.

Gość BlackFlower27
Buuuuuuu....co ja mam z tym chłopem robić???????? Spakować i wyrzucić?