Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marko polo

jak to robicie

Polecane posty

Gość marko polo

mam pytanie zarówno dla niej jak i dla niego, jak sie masturbujecie jaka jest wasz najlepszy sposób. zacznijmy ode mnie: Ja nacieram sobie ręce kremem do rąk i albo całą dłonią albo samymi palcami ściągam skórkę 3 razy do końca i 3 razy z główki penisa, albo tzw. 10 na 1 czyli 9 długich pociągnięć i 1 krótkie potem 8 długich pociągnięć i 2 krótkie itd.

Gość jesteś jebnięty
:D

Gość marko polo
do pelingu :classic_cool:

Gość marko polo
czasem go przelece lekko we frezarce :classic_cool:

Gość no głombik trombik
te, a ja ci poem, że ta twoja reklama to szitens jest. lasce że niby olej po oczach jebł był, a widac że to nawet nie olej z silnika, bo jakiś taki zarzygany. i so? edzisz ti. w ogóle to nikt normalny by nie odpalał silnika jak klient twierdzi że mu wyjebuje olej, bo - ma naczy siem za wysokie cisnienie tamże - a odpalanie tego interesu grozi wypadkiem no kto by se w ryj jebnął goracym olejem? we, nawet baba wie takie rzeczy.

Gość kuźwa chluszczą jakimś
błotem i niby olej że. olej nie jest taki, olej jest przezroczysty, a jak jest do wymniany to jezd pociemniały bo się przejarał. ot tayemnica.we. to sie popisałeś.

Gość no a propos samochduf
to jest taki kompromajz w konstrukszyn, że maska siem otwiera żeby było wygodniej wiadomo jak. i to jest chujnia. bo powinna siem łotwierać tak jak w maljuchu. czyli że ci zasłania ryj. a laczego. bo aha pamietaj, jak ci się dymi spod maski, nie otwieraj jej. albo rostwórz i uciekaj. kolo kiedyś rostworzył i mu wybuchł akumulator---->szklane oko. nio. kwas jest kwas. tak że to tak. rostfierasz, dodajesz tlenu , jak w go2 zupełnie, teras o2, i masz piękną twarzyczkę plus grupę inwalidzką, a bóg paczy i wie, jak kto siem źle prowadzi, to mu oba oczka wypali. i chujnia jak sie masz