Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepelnosprawny27____

odmowila mi !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jestem niepełnosprawny mam 27 lat nigdy nie miałem kobiety, postanowiłem to zmienić. Wyszukałem w internecie ogłoszenia tzw. call girls, wszystko ładnie pięknie dziewczyny extra ale do czasu, jak sie dowiedziały ze jestem na wózku natychmiast odkładały słuchawkę - pewnie myślały ze to żart jestem oburzony

Gość nawet oryginalna prowokacja
tylko to "jestem oburzony" psuje caly tekst :P🖐️

Gość Agresor
I dobrze ze odmowila takiemu pedalskiemu frajerowi. Spierrdalaj walić konia !

Gość siem uspokooj
nie grzeb mi na liniach tjelefonicznych Miniu. Nie ładnie. słuchaj, doszedłam do wnioska co tobą kieruje więc, oprócz zauroczenia mną (oczywiście) na maksiora, jest cuś noł gud więc, paniczny lęk przed separacją ze mną; wystarczyły 3 mesedże do Holendra, a ty już gotowy. dlatego nie możesz dojśc bidoku, bo to było nakręcone lękiem przed odrzuceniem i separacją lecz mnie to nie dziwi, bowiem model jaki masz wtłoczony do głowy jest straszny. naprawdę. stary, ty nie rozumiesz rodzaju mojego współczucia, ale.

Gość esz to to

ehehehe idz lepiej pierdool swoja szmate w dupe frajerze pedalem to jest twoj stary

Gość Purpurowaaa łza
do mnie tez dzwonil ktos na wozku, ktos z łuszczycą.. zawsze odmawiałam- i nie dziw sie. My sie boimy boimy o wasze zdrowie i o swoje. Najlepiej znajdz sobie też kobiete na wozku- bedziecie rowno na siebie patrzec

Gość dżizas krajst
Misiol, ale pieeeerdolisz. Dupko, co było, było dawno i działania tatełłe nie zmienisz.

te szmaty sa po to zeby zaspokajac klientow takich np jak ja a nie wydziwiac !!!!!!!

Gość Purpurowaaa łza
niepelnosprawny- idz do lasu i potrenuj na drzewie moze ci ulzy a ten syndrom niedojebania ustąpi.

Gość a i racji tyż
trochu w tym jest co pieeerdolisz. No jak klient płaci... to i wymaga. Ale jak brak umiejętności, to i kasa nie pomoże. Dlatego tak cenne jest doświadczenie zawodowe! Mówię wam. I droga permanentnego rozwoju! Bez tego ni dy rydy. No bo jak klienci to hołota, to jak taka dziewczyna ma się szkolić? No jak? Zero nakladów na szkolenie pracownika NIE popłaca, no bo oni tkwią w jednym miejscu, co nie jest dobre a. dla firmy b. dla pracownika i to so świente słowa. świente prawa rynka pracy moi derodzy.

Gość Purpurowaaa łza
pieprzysz...człowieku jak prostytutka to ma już z byle wiesniakiem, burakiem ,smierdzielem, co w zebach przynosi kase? zabawne..

co za kuurwy z tych kobiet :o

Gość Zjeban Zjebanow
Ty zajebany złamasie sam jesteś kurwą i to w dodatku kaleką a obrażasz sexy laski wiec wypierdalaj na bambus kanarki doić bo jak Ci przypierdole to Twój wuzek nabierze prędkosci nadświetlnej jak wyjebiesz na robite okołoziemską zjebie!

Gość a Ty łezka casting dla
klientów robisz? Ładnych tylko wybierasz? Ładny za darmo dupę znajdzie, nie musi dziwce płacić. Tylko łachy i popaprańcy chodzą na kurwy.

Gość Purpurowaaa łza
nie robie castingu, ale dziekuje jak mi sie nie podoba..albo jest pijany, nacpany- niech idzie do normalnej, ja go nie chce. ma byc miło i kulturalnie , wkoncu to ja obcego faceta wpuszczam do mieszkania i to ja mam prawo wybrac kogo chce wpuscic a kogo nie.

jak juz decydujecie sie byc kuurwami to do czegos was to zobowiazuje

Zjeban Zjebanow: pocaluj mnie w dupe prosta kuurwo

Gość Czesław Litościwy
Ludzie i ludziska! Skąd tyle w was zawisci w stosunku do tego żałosnego człowieka? Powinniście mu wspolczuc że jest skazany na wózek i probuje nawiązywać kontakty z prostytutkami i nawet one czują obrzydzenie. Zjeban jestes komnpletnym porombem ! Powinieneś wspólczuć niepełnosprawnemu umysłowo! Sam Ci zaraz przypieprze!

Czesław Litościwy wspólczuje twojej starej niedojebie

Gość Purpurowaaa łza
czesław litosciwy- a Ty byś bzyknął kobiete na wozku, z łuszczycą, hivem, czy downem? wspolczuje takim osobom, ale nie potrafie zbawiac swiata i nie ukrywam ze sex z taka osobą dla mnie jest niedoprzyjęcia. skoro pan Bog dał mi swiadomośc i wolną wolę- mogę chyba wybrac z kim chce uprawiac sex a z kim nie?

no i huj znalazlem chetna !!!!!!

Gość To wszystko bzdury
Bo ona estetką była....

Gość Mam ochotę zwymiotować