Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejny i do bani

Kobiety, które na mnie lecą to chyba desperatki, bo jak można leciec na mnieD

Polecane posty

Dużo fajnych kobiet, sprawiających wrażenie inteligentnych, mądrych, ładnych się mną interesuje, lubi mnie i to właśnie mi się w nich nie podoba :D dziewczyna, która leci na tak beznadziejnego faceta jak ja to musi być niezła desperatka, musi mieć beznadziejny gust, dlatego najchętniej bym się takiej w twarz zaśmiał. Jestem beznadziejny, a one mnie jeszcze lubią :D -nie jestem jakimś topmodelem, przeciętniak ze mnie, może i zadbany i z gustem ubrany, ale zawsze przeciętniak, nie jestem jakimś ciachem, wątpię bym się mógł jakiejś podobać -pracuję za 1200 zł, przecież to załosna pensja, -nie mam własnego mieszkania -mam 23 lata, licencjat z humanistycznych studiów zaocznych, studiuję dalej to samo, ale na magisterce, żałość, takie studia do niczego się nie przydają społecznie -nie mam auta, pożyczam tylko samochód od ojca -spędzam mnóstwo czasu przed komputerem, w weekendy baluję, nie robię poza pracą i nauką nic konstruktywnego, moje pasje i hobby to w sumie rzeczy społecznie nieprzydatne -może i jestem dobry i wrażliwy i mam ciekawe zainteresowania, może i mam inteligencję, ale to wszystko jest społecznie nieprzydatne. aha i dzięki mojej inteligencji jestem świadomy tego jaki jestem beznadziejny. dlatego nie dam szansy żadnej dziewczynie, która mi ją da, bo laska, która się interesuje takim beznadziejnym facetem jak ja musi być żałosna i śmieszna, nie wiem co można we mnie opłacalnego widzieć. uważam, że na żadną kobietę nie zasłiuguję

Gość złośliwa samica 30
:D

nie jesteś taki zły z opisu... ja nigdy taki nie będę na mnie żadne nie lecą... w sumie ale jak bym miał podobne cechy jak tu wymienione pewnie jakaś by się mogła zainteresować 🖐️

Uważam, że laska, która się mną interesuje musi mieć beznadziejny gust i bardzo małe wymagania, żeby patrzeć przychylnie na tak beznadziejnego społecznie faceta jak ja. Uważam, że na żadną nie zasługuje, chyba będę zawsze sam

pomimo ze to jest oczywista prowokacja, to czesto ukryte kompleksy u facetow sa przyczyna braku szacunku do kobiety, ktora okaze takiemu zainteresowanie w druga strone to tez dziala jesli nie szanuje sie osoby z ktora sie jest, nie szanuje sie samego siebie

Gość smutttaska
to ja jestem Twoim żeńskim odpowiednikiem, imprezy, studia zaoczne, zainteresowanie ze strony facetów (a też nie uważam się za jakiś szczególny okaz), pożyczanie auta hehe... nawet zarabiamy tyle samo :D pominowszy to, że mam kogoś (kto jest beznadziejny na marginesie ale widać na to zasługuję) :D

Gość jesteś jakich miliony
więc nie ma powodu, żeby na ciebie nie lecieć :classic_cool:

Ja szanuję te kobiety i dlatego wiem, że zasługują na kogoś lepszego niż ja. Bo ja jestem beznadziejny i społecznie niewartościowy. One po prostu chwilowo błądzą, ale na pewno zasługują na kogoś lepszego niż ja

Gość t2
Kurna, nic nie rozumiem :o Na ciebie leca, a na mnie nie :o Od czego to zalezy :o

Gość smutttaska
może masz "to COŚ" jeśli wierzyć w istnienie "tego CZEGOŚ" :D

Gość bunio-wawa
a ile masz wzrostu, facet?

Gość agiiiie
a ja wygrałem życie - piszesz jak jakis nieudacznik, a ja mysle ze Ty sie tylko tak zgrywasz..:)

Eh...wprowadzając pewne modyfikacje do tresci (albo i nie:P_) to taka jest większosć facetów, wiec nie masz sie czym przejmowac:P :)

182

Gość złośliwa samica 30
Złe kobiety lubią takich jak Ty:D

Gość agiiiie
beznadziejny - podstawa wszystkiego to wierzyc w siebie i nie uważać sie za nieudacznika.. wychodząc od nieudacznka jestes skazany sam przez siebie na bycie nieudacznikiem.. los i zycie jest w Twoich rekach:) poniekad:D

nie :O bo niby czemu? wygalam gorzej od przykładu, ubieram się kiepsko, jestem starszy, bezrobotny, nie mam mieszkania, nie mam prawa jazdy, nie chodzę na imprezy, nie mam ciekawych zainteresowań... jak bym doszedł do tego co prezentuje ta prowokacja to byłbym z siebie zadowolony pewnie :O

Gość bunio-wawa
Vanity Fair - taka, to znaczy jaka?

Uważam, że naprawdę nie jestem specjalnie interesujący

Gość złośliwa samica 30
a ja wygrałem życie------to takie smutne😭

Gość agiiiie
beznadzijny - to skoro Ty tak uważasz to dlaczego ktos inny mialby uwazac inaczej?? Zacznij od siebie.. a zobaczysz ze wszystko zacznie sie zmieniac:)

taka jak w opisie 1 postu na tym topicu...większosc oczywiscie ale ja nie napisałam, jakby co, że to źle...napisałam ze to jakaś tam norma:P

Nawet jeśli one coś we mnie widzą, to chyba im się coś myli, bo ja nie mogę być fajny

Gość ja mam taki gust
a co ty myslisz ze dziewczyny leca na napakowanych, z bmw i zlotym lancuchem na szyi? ja wlasnie na taki tyo lubie jak Ty:P powiedz jeszcze ze lubisz imprezy techno i umiesz tanczyc:)

Gość agiiiie
dlaczego jestes bezrobotny-niepowiem jak inni ze pracy jest mnustwo ale zawsze cos sie znajdzie i mozna szukac dalej.. trzeba dzialac i zmieniac swoje zycie, oczywiscie jesli sie tego chce.. ja tam tez jestem jakby bezrobotna i szukam pracy ciagle. a ile Ty masz lat?

Gość bunio-wawa
tzn wiekszosc facetow jest tak beznadziejna, czy ze na beznadziejnych facetow leca kobity? :D:D