Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STARE TO Są TWOJE DZIURAWE

WKURWAIJA MNIE DROGERIE ROSSMANN

Polecane posty

WSZZDIE ich PEłNO , oprócz Natyry nie ma dla nich zadej konkurencji i jest cholerny monopol

Gość taaaka tam
u mnie jest drogeria Venus nawet fajna:]

Paulka106- nie powiedziałbym ze zaopatrzenie jest zajebiste.... w hiperkmarketach masz rózniw dobre a jak chesz coś z wyzszej pólki tmasz apteki ....weic rosmann nie weim w sumie po co sie tak sadzi , niemcy robia u nas niezły interes

no własnie mi tam pasuje rossman, ale mowie moze moja opinia opiera sie bardziej na porownianiu rosmana do natury :)

ja z kolei bardzo lubię Rossmanna. Nie wiem jak wygląda sytuacja w innych miastach ale u mnie w Naturach ekspedientki sie zachowują jakby łaske robiły ze w ogole stoją w sklepie. Są niemiłe i niezbyt chętne do pomocy. Natomiast w Rossmannie calkowite przeciwienstwo. Miłe, sympatyczne babki, doradzą, pogadają.

Gość svfdvsfdv
Ja mam wkurw że w najbliższej okolicy nie mam Rossmanna, i zresztą innej porządnej drogerii.

mnie w sklepach tej sieci wkurza traktowanie klienta jak potencjalnego złodzieja, już kilka razy mi sie zdarzyło w kilku różnych sklepach sieci rossmann, że tzw. ochroniarz łaził za mną, patrzył mi na ręce, żenada

wiecie sprawa obsługi to juz cos innego... przy tak wielu punktach w całej Polsce oni nie maja kontroli nad całym sztabem pracowników, a tak na marginesie u mnie w rossmanie babki sa takie neutrlane a własnie sprawa o chroniarzy etz mnie denerwuje, a własnie w naturze obsługa jest milsza... :) u mnie wmiescie oczywiscie

Gość dzidzia8484
ale jest jeszcze super pharm:))

Gość Herbalizer
dzidzia8484- u mnie zadnego superpharmu nie ma :-(