Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaka tam

Radical ze skrzypu polnego

Polecane posty

Gość taaaka tam

czy ktos stosowal np szampon Radical on jest zrobiony na wyciagu ze skrzypu polnego pomogl moze komus? a i czy moze włosy przyciemnic???

Gość jajastakasobie
dobry szampon nie przyciemni a na co ma pomóc?? na łupiez nie bardzo a jak chcesz wzmocnić włosy -- to raczej cała seria a nie tylko szampon no i jednocześnie skrzyp wewnętrznie -- taka kuracja na pewno pmoże

Dokladnie, trzeba zastosowac kuracje szampon+ odzywka+ serum do wcierania itp. W moim przypadku znacznie wzmocnily sie wlosy

Gość taaaka tam
no bo mi juz tak wypadaja włosy... 20 dziennie;/ a i tak mam juz rzadkie;/ nie wiem juz co brac... obecnie uzywam odzywke henna treatment wax i skrzypovite .... najwiecej mi wypada podczas mycia i jak mam tluste ;/ czyli na drugi dzien bo myje codziennie i mi sie przez to straszne przetluszczaja bo jak nie umyje to sa kluchy przyklapniete;/ RATUNKUUU!!

Gość zdrowemu człowiekowi
dziennnie wypada 100 włosów, a Tobie 20?

Gość łola
ja zakupilam szampon z czarnej rzepy za niecałe 3zł i juz po pierwszym uzyciu miałam takie grube błyszczące i geste w dotyku, a mam z natury cienkie nijakie. fajny szampon i to w dodatku tani!!! polecam

Gość martinez sanchez
a nie wiecie czy herbata ze skrzypu polnego ma takie samo dzialanie co tabletki?

Gość taaka tam
a czy rzepa nie przyciemnia włosów?