Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallal.lalala

czy chlopak przesadza??

Polecane posty

Gość lalalallal.lalala

Gadam na skype z arabem, 26 lat, gadasm z nim tylko dlatego ze cwicze j.francuski gdyz studiuje a nei rpzywiazuje wagi d otego co mowi. kiedys mnei zagadal a ja powiedzialam ze jestem zajeta i nei ebde teraz rozmwiac a on powiedzial zebym na chwile odstawila chlopaka swojego a z nim chwile pogadala bo on zaraz spada. ja sie znei zgodzilam wtedy i sobie poszedl. moj chlopak sie o tym dowiedzial i mu zaczal grozic. czy moj chlopak nei przesadzil?? przeciez to tylko zwykly arab , ktorego mam gdzies daleko w...a zauwazylam ze moj chlopak jest zdolny do tego zeby komus grozic. jaka postawe w tej sytuacji przyjac??

Gość sssssdkdla
Bitej żony. Bo najwyraźniej jesteś z psycholem.

nie gadaj z nikim zamknij sie w domq i przykuj do kaloryfera noś opaskę na oczy i nie patrz na innych facetóff :o

Gość lalalallal.lalala
on uwaza ze powinnam go zje.... za to ze tak mowi, a ja powiedzialam nie i to starczylo moim zdaniem. X uwaza ze mi zalezy na arabie bo go bronie.

nie daj się bo zacznie sie od araba a skonczy na tym że serio nie wyjdziesh z domq :o

Gość nooo jasnew
no jasne a twoj chlopak to skad zna francuski zeby rozumiec co ci napisal arab i zeby mu grozic ?? a skoro twoj chlopak wlada tym jezykiem to nie lepiej cwiczyc z nim niz z jakims arabem ? ....

Gość lalalallal.lalala
on nei zna francuskiego to ja mu powiedzialam ze on tak napisal ale nei sadzilam ze sie tak tym przejmie.

Gość ostrrry
twoj chlopak bardzo dobrze zrobil. Jesli cie kocha to musi dbac o bezpieczenstwo twoje i zwiazku taak?? . ja bym tak samo zrobil, nawet bym zadzwonil do araba i zprzezywal go po LACINIE.TO napewno by facet zrozumial.hi hi hi

Gość ostrrry
kocham wielkie czarne pały :) chętnie bym pociągnął temu arabowi :)

Gość lalalallal.lalala
no dobra ale ja sama potrafie o siebie zadbac a to co arab sobie gada to ja sie tym nei przejmuje i nie nie ma na mnie wplywu i na moj zwiazek

Gość martinez sanchez
o jezu odrazu grozil a co on moze zrobic atkiemu arabowi. wkurzyl sie chlopak i wcale sie nie dziwie bo ja tez bym nie chciala zeby moj chlopak gadal oo dupie marynie z jakas dziewczyna. olej to

Gość lalalallal.lalala
no ja bym tez nei chciala ale na pewno bym nei byla zazdrosna o jakas arabke

Gość martinez sanchez
przeczysz sama sobie no ja bym tez nei chciala ale na pewno bym nei byla zazdrosna o jakas arabke moze bylabys zazdrosna ale nie pokazalabys tego a on pokazal. nic sie nie stalo to przeciez normalne. zaden chlopak nie pozwolilby na takie traktowanie: on powiedzial zebym na chwile odstawila chlopaka swojego a z nim chwile pogadala bo on zaraz spada.

Gość o ja smiac sie tu mozna
i tyle...nie przeczytalam zadnego sensownego argumentu tylko ciagle arab, arab, moze faktycznie Cie to podnieca, ze to arab? a Twoj chlopak na innych tak reaguje tez? bo jesli nie to znaczy, ze rasista z niego..

Gość martinez sanchez
w dodatku topik na erotycznym, cos tu jest na rzeczy ;]

Gość lalalallal.lalala
no ale chyba najwazniejsze jest jak ja zareaguje na to a ja powiedzialam arabowi NIE wiec nie powinien sie czepiac

Gość martinez sanchez
no to mu to powiedz :o

Gość lalalallal.lalala
powiedzialam ale dalej jest zly na mnie

Gość jeju dziecinko ile masz
lat? a Twoj chlopk? chcesz egzotyki, to prosze bardzo, ale po co tutaj wypisujesz te brednie? widocznie nie ustaliliscie zasad waszego zwiazku...i widocznie facet ma powody zeby sie denerwowac

Gość hah i wszystko jasne