Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia44444

ślub cywilny-sukienka dla swiadka

Polecane posty

Gość madzia44444

rzucie prosze jakimis pomyslami,linkami-jestem swiadkiem no i nie mam pomyslu na sukienke dla siebie :( sukienka panny mlodej jest zlota,w stylu empire,no a ja jestem raczej blada,ciemne wlosy brazowe z odcieniem fioletu...slub tylko cywilny plus przyjecie do 24:00 POMÓŻCIE...

Gość cccccccccccccccccccccccc
Nie możesz sama popatrzeć sobie na allegro???? Przecież sama wiesz w czym dobrze byś się czuła. Ps a co sukienka ma do godziny imprezy i rodzaju uroczystość?

Gość madzia44444
na allegro nic nie ma...godzina jest wazna dla rodzaju sukienki:wieczorowa czy jakas inna...

ja jestem swiadkiem i juz zakupilam , do kolan , dlugi rekaw , bordowa , tez mam czarne wlosy i ciemną karnacje wiec taka mi pasuje

ja jestem swiadkiem i juz zakupilam , do kolan , dlugi rekaw , bordowa , tez mam czarne wlosy i ciemną karnacje wiec taka mi pasuje tylko ja jestem swiadkiem mojej mamy wiec wypada byc elegancko

ja jestem swiadkiem i juz zakupilam , do kolan , dlugi rekaw , bordowa , tez mam czarne wlosy i ciemną karnacje wiec taka mi pasuje tylko ja jestem swiadkiem mojej mamy wiec wypada byc elegancko