Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfewqdweddwwqde

chcemu kupić z mężem działkę...i nie wiem jak go przekonac..

Polecane posty

Gość fewfewqdweddwwqde

zebysmy kupili działke...upatrzoną pod dużym miastem...na wsi, ale blisko duzego miasta, gdzie nie bede miałą problemu ze znalezieniem pracy..a on tutaj, mowi, ze,ma prace i ze mu tu wygodnie:(, a ja sie tutaj zle czuje, mieszkamy w małej miescinie..około 20 tysiecy mieszkancow, dla mnie to najgorsze co moze byc:(, nie mamy nawet tu za wielu znajomych, wcale nic nas tu nie trzyma, gdybysmy kupili działke..pod tym duzym miastem,mielibysmy jakas przyszłosc a nie tutaj, a on chce kupic tutaj w tej dziurze, do wiekszego miasta..jest jakies 120 km...?jak go przekonac!!

Gość fewfewqdweddwwqde
biuro ma zaraz obok mieszkania, wiec jemu jest wygodnie czasem mam wrazenie, ze nie mysli o tym co ja mam do powiedzenia, ale tylko bierze pod uwagę swoje potrzeby, kiedys mieszkałam w duzym miescie to byłam szczesliwa, teraz kiedy osiadlismy w tej miescinie, nie jestem, nie mam narazie tu ani znajomych ani pracy..a tam miałam:(on powieddział, mi, ze on nielubi duzych miast i nie chce tam mieszkac, to ja powiedziałam, ze pojdziemy na kompromis i kupimy działke na wsi pod duzym miastem...a on za bardzo nie chce..chciałabym tam znalezc prace, on tutaj ma prace, ale ma taki zawod, ze i tam by sobie poradził, a ja mam taki zawod, ze tylko tam moge znalezc jakakolwiek prace w swoim zawodzie:(..

Gość lubie piatek
niewiem ale może on myśli wyłącznie o sobie twoje potrzeby sa na drugim planie Moja przyjaciółka mając duży dom przeprowadziła się do teściów bo mężowi było tak wygodniej nie jest szczęśliwa

Gość fewfewqdweddwwqde
dziewczyny pomozcie, jest ktoras z was dobra negocjatorką?jak go przekonac?jak go namowic, jak wy byscie waszych męzow namowiły!!!ja sie zgodziłam mieszkac, tu gdzie on chciał, a on nie chce tam gdzie teraz bym sie czuła lepiej,tam miałabym wiecej znajomch

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość fewfewqdweddwwqde
widziały, ale sie kochamy, wiec, moze jednak dzieki miłosci uda nam sie wspolnie podjac dezyzje!

Gość fewfewqdweddwwqde
ale nikt mi narazie nie napisał, jak moge mojego meza chociaz sprobowac przekonac!!!!!!!!!!!

Gość fewfewqdweddwwqde
poza tym działka jest z pieknym widokiem na góry, a jakbysmy nawet nie mieli tam sie budowac, działke, zawsze mozna sprzedac chyba na ziemii sie dzisiaj nie sttraci!:?

Gość fewfewqdweddwwqde
poza tym działka jest z pieknym widokiem na góry, a jakbysmy nawet nie mieli tam sie budowac, działke, zawsze mozna sprzedac chyba na ziemii sie dzisiaj nie sttraci!:?

Gość etna323
pomozciekolezance!

Gość dwdqwde
upupupu

Gość dwdqwdefwerfrffefeff
ratunku pomóżcie!!!!!!!!!!!!

Gość dwdwqef
mam załamke tak jak Ty nie przejmu sie

Gość idz na forum dla Downów
:(

Gość dwdwqef
a czemu dka downów, co w tym dziwnego?

Gość pozostane anonimowy222
to chcesz kupic z mezem dzialke czy Ty chcesz kupic dzialke i namowic meza?

Gość fewfewqdweddwwqde
chcemy kupic wspolnie jakas działke!