Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukąsica

jak poderwać nieśmiałego chłopaka wyśmiewanego przez wszystkich?

Polecane posty

na tym forum pewnie jest sporo takiech, więc może ktoś mi pomoże. jak zacząć rozmowę żeby nie pomyślał, że się nabijam?

Chyba się nie da - gdy dziewczyna ze mna rozmawia mam zawsze wrażenie, że sie ze mnie w duchu nabija.

jesli jest tylko niesmialy to zacznija gadke i bedzie ok.. ale jesli (i pewnie tak jest) to zakompleksiony dzikus, to bez wzgledu na to co zrobisz on i tak zle to odbierze

Gość dsfds
tez jestem niesmialy, ale zadna dziewczyna do mnie nie podchodzila ani nie zaczynala rozmowy :(

brzydal, ale chyba jest coś o czym można rozmawiać bez paranoi? :-) komiczne --> on nie jest dzikusem, tylko trochę się zraził do ludzi. dsfds ---> a uśmiechasz się czasem?

Gość Biały Raj
Powiedz, gdzie chcesz go poderwać.

a ja wygrałem życie, no wiesz co?! Biały Raj --> w szkole. wiem, kiepskie miejsce. właśnie martwię się że jak do niego podejdę to ludzie zaczną się nabijać.

w końcu wszyscy to wszyscy :O sorry 🌼 jaki poziom tej szkoły? Jesteście w jednej klasie? "właśnie martwię się że jak do niego podejdę to ludzie zaczną się nabijać." pewnie zaczną :O znajdą sobie nowy temat

trochę za bardzo uogólniłam, że wszyscy, ale czasem jak ktoś czymś strzeli to ciężko się nie uśmiechnąć. :-( chodzi Ci o poziom kultury tej szkoły? to by było gdzieś 3,5/5 on jest rok starszy. komiczne, nie wstydzę się, tylko nie chcę żeby mu bardziej dokuczali.

"komiczne, nie wstydzę się, tylko nie chcę żeby mu bardziej dokuczali" czyli rozmowa z Tobą to obciach i powod do drwin? :P jestes az tak obciachowa? faktycznie- lepiej do niego nie podchodź :P

komiczne, pokręciłeś :D:D:D chodzi o to że ludzie, którzy za wszelką cenę chcą pokazać swoją wyższośc i mają satysfakcję z tego, że mogą kogoś poniżyć, mogą się nabijać ze wszystkiego i coś co w normalnym przypadku mogłoby być co najwyżej trochę interesującym faktem, tutaj może być następnym pretekstem do drwin.

A musisz w szkole? Może jakiś park? neutralny grunt?:) Z resztą... na pewno jest mu źle, że nikt Go nie akceptuje. A może na początek napiszesz mu miłego smska anonima?:) Na pewno będzie mu łatwiej niż w bezpośrednim kontakcie z kobietą:D

chyba muszę w szkole. poza szkołą go nie widuję. :-( nie mam jego numeru. :-(

Gość 324
A moze na poczatek, znajdz go na naszej klasie i zapros do znajomych?

Gość Kumpel1m
Co ci sie w nim podoba. Tez jestem wysmiewany i milo slyszec ze ktos... no wiesz co

Gość Kumpel1m
Co ci sie w nim podoba. Tez jestem wysmiewany i milo slyszec ze ktos... no wiesz co

podoba mi się to że jest taki cichutki, unika ludzi ale jednak jest miły. czasem widzę jak coś komuś tłumaczy na przerwach. poza tym ślicznie się uśmiecha, tylko szkoda, że tak rzadko. nie jest ładny, ale uśmiech ma piękny. raz nawet chciał coś do mnie powiedzieć, ale tak się złożyło że jednak nie porozmawialiśmy :-(

Gość Kumpel1m
Napisz dlaczego sie z niego smieja. Mam doswiadczenie moge mu pomuc. Opisz jego sytuacje

Gość wymysl sobie jakas konkretna
sprawe ( dowiedz sie na czynm sie zna - moze sport, moze ma jakas ksiazke, psa, mieszka w dzielnicy, gdzie masz cos zalatwic, nie wiesz gdzie jest tam jakis urzad czy sklep. Spytaj oto , bedzie ci musial odpowiedzic inie zdazy sie zastanowic, czy sie nabijasz.

nie wiem dlaczego. to pewnie się zaczęło bardzo dawno, a on się nie broni. Tesco. , nie ma nic złego w cichych ludziach. mają swój urok. :-) 17:50, to trudne. nie mam pojęcia, skąd mogłabym się dowiedzieć, a nie chcę pytać ludzi.

Tesco. , no właśnie taka jestem... i to chyba jest problem. bo może on by do mnie podszedł gdybym była sama. Jarek, pocieszny jesteś, jak zwykle :-)